magro 4 Posted September 22, 2008 Wypisujcie najlepszych polskich siatkarzy!, dla mnie najlepszym jest P. Zagumny poniewa?? potrafi zgraÄ? siÄ? z zespo??em wystawic pilke z kazdej pozycji oraz swietnie kiwa na siatce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlaSyl 2,023 Posted September 22, 2008 Uwazam, iz moze nie najlepszy, ale kandydujacy na najlepszego w przyszlosci jest Bartek Kurek, niegdys siatkarz mojego kochanego MOSTO ! :)/>/> Widzialam, go wiele razy na zywo w akcji, gosc jest swietny :)/>/> Co do Zagumnego to naprawde imponuje swoimi umiejetnosciami ;] Quote Share this post Link to post Share on other sites
piterrr 387 Posted September 22, 2008 no w zasadzie jest to ciÄ???kie pytanie postawione w tej formie - my??lÄ? ??e je??li ju?? chcemy siÄ? bawiÄ? w takie rankingi lepiej je zrobiÄ? pozycjami - atakujÄ?cy / skrzyd??owy(przyjmujÄ?cy) / libero / rozgrywajÄ?cy / srodkowy . Te pozycjÄ? majÄ? r????ne zadania i np. naj??atwiej zab??yszczeÄ? atakujÄ?cym choÄ? nie muszÄ? byÄ? najlepsi na boisku . Wtedy mogÄ? daÄ? swoje typy je??li pojdziemy tÄ? drogÄ? :)/>/> pozdrawiam piterrr Quote Share this post Link to post Share on other sites
afro23 0 Posted October 21, 2008 Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??... Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiesniak2000 0 Posted April 30, 2009 Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??... Wlaz??y? ??p.Go??a??? Dobrzy siatkarze ale co oni zdobyli? Ja stawiam na T. W??JTOWICZA-MISTRZA ?šWIATA I MISTRZA OLIMPIJSKIEGO w kadrze ??p. Wagnera. To by?? zawodnik choÄ? widzia??em tylko powt??rki z jego wystep??w. A z obecnie grajÄ?cych Dawid Murek! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elektryk752 0 Posted September 5, 2009 Bartosz Kurek pokaza?? ??e mo??e godnie zastÄ?pic kontuzjowanego Wlazlego i wyrasta na bardzo dobrego atakujacego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ciri 30 Posted October 2, 2014 Micha?? Winiarski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Garfield 108 Posted January 1, 2015 Ja uwa??am, ??e mikka co jak co ale pokaza?? klasÄ? i jego wybieram na top1 siatkarza :) Quote Share this post Link to post Share on other sites