Skocz do zawartości
Ciri

Mintaj ze szpinakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Sk??adniki

 

mintaj 4 p??aty

panierka: jajko, bu??ka tarta

szpinak mro??ony 1 op

kukurydza konserwowa 1/2 puszki

czosnek 3 zÄ?bki

mas??o 2-3 ??y??ki

pieprz bia??y

pieprz czarny

s??l

 

 

Przygotowanie

 

Szpinak podsma??yÄ? na ma??le, dodaÄ? czosnek pokrojony w drobnÄ? kosteczkÄ? i kukurydzÄ?. Ca??o??Ä? doprawiÄ? bia??ym pieprzem i solÄ?. Mintaja posoliÄ?, posypaÄ? czarnym pieprzem, panierowaÄ? w jajku i bu??ce tartej. Sma??yÄ? na z??oty kolor. PodawaÄ? ze szpinakiem. :-)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania. Regulamin