Skocz do zawartości

Pozdro BrraDarkSiders Warez DS

Witam wszystkich, zachęcam do dodawania artykułów na forum LGBT. Mam tyle pracy z opcjami i ustawieniem wszystkich skurek, że nie starczami samemu czasu na szybkie wykonanie prac redakcyjnych. Mozecie bez problemu zanurzyć się w sieci. TUTAJ Mała pomoc dla początkujących w sieci DARK - duża lista zebranych przeze mnie linków do stron sieci DARK z całego świata https://darksiders.pl/index.php?/topic/463251-pomocnik-uploadera/
Buy now

MordeczkoDarkSiders Warez

Masz talent, który pozwala Ci napisać piękny i ciekawy artykuł, pokazać się i napisać w dziale LGBT, czekamy na Ciebie... Kopie z innych stron też są dozwolone, staniesz się jedynym z nas. Poczuj wiatr LGBT i zacznij wznosić się w naszej społeczności na tak poszukiwaną wysokość. zdolności. Pozdrawiam
News Ticker
  • News ticker sample
Ciri

Klops z nadzieniem porowym

Rekomendowane odpowiedzi

Sk??adniki

 

farsz: por 1 szt (du??y), serek topiony ??mietankowy 100g, mas??o 1 ??y??ka, s??l, pieprz czarny mielony

pozosta??e sk??adniki:

miÄ?so mielone wieprzowe (u mnie ??opatka) 70 dkg

jajko 1 szt

cebula 1 szt (ma??a)

czosnek 3 zÄ?bki

musztarda 2 ??y??ki (u mnie miodowa)

bu??ka tarta 4 ??y??ki

mleko 10 ??y??ek

s??l, pieprz czarny mielony

dodatkowo:

olej do posmarowania formy 1 ??y??ka

 

 

Przygotowanie

Pory pokroiÄ? w p????plasterki. W rondelku rozgrzaÄ? mas??o, wrzuciÄ? pory, dusiÄ? 5 minut. NastÄ?pnie dodaÄ? serek topiony, ca??o??Ä? podgrzewaÄ? jeszcze chwilÄ?, a?? serek nam siÄ? rozpu??ci. Farsz doprawiÄ? solÄ? i pieprzem, przestudziÄ?.

Bu??kÄ? tartÄ? zalaÄ? mlekiem. CebulÄ? i czosnek pokroiÄ? w drobnÄ? kosteczkÄ?. Do miÄ?sa mielonego dodaÄ?: jajko, cebulÄ?, czosnek, bu??kÄ? namoczonÄ? w mleku i musztardÄ?. MiÄ?so przyprawiÄ? solÄ? i pieprzem, dok??adnie wyrobiÄ? na g??adkÄ?, jednolitÄ? masÄ?. PrzygotowaÄ? kawa??ek folii spo??ywczej, posypaÄ? go odrobinÄ? bu??ki tartej. Na foliÄ? wy??o??yÄ? masÄ? miÄ?snÄ?, z kt??rej nastÄ?pnie nale??y uformowaÄ? prostokÄ?t o wymiarach 30x25 cm. Na warstwie miÄ?sa rozprowadziÄ? r??wnomiernie farsz porowy i pomagajÄ?c sobie foliÄ?, zwinÄ?Ä? miÄ?so w roladÄ?. Klops w??o??yÄ? do posmarowanej t??uszczem brytfanny (najlepiej typu: keks??wka). Piec oko??o godziny w temperaturze 200 stopni.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania. Regulamin