Skocz do zawartości

Pozdro BrraDarkSiders Warez DS

Witam wszystkich, zachęcam do dodawania artykułów na forum LGBT. Mam tyle pracy z opcjami i ustawieniem wszystkich skurek, że nie starczami samemu czasu na szybkie wykonanie prac redakcyjnych. Mozecie bez problemu zanurzyć się w sieci. TUTAJ Mała pomoc dla początkujących w sieci DARK - duża lista zebranych przeze mnie linków do stron sieci DARK z całego świata https://darksiders.pl/index.php?/topic/463251-pomocnik-uploadera/
Buy now

MordeczkoDarkSiders Warez

Masz talent, który pozwala Ci napisać piękny i ciekawy artykuł, pokazać się i napisać w dziale LGBT, czekamy na Ciebie... Kopie z innych stron też są dozwolone, staniesz się jedynym z nas. Poczuj wiatr LGBT i zacznij wznosić się w naszej społeczności na tak poszukiwaną wysokość. zdolności. Pozdrawiam

Bądź z siebie dumnyDotarles do Szarej sieciWarez

Chcesz jeszcze lepiej? Zatem wybierz DarkSiders.pl jako swoją stronę główną, a ja nacisnę Twój przycisk i Twój Status ulegnie zmianie. Podamy Ci nie tylko Pobieranie, ale także linki do Startupu w sieci DarkWebbDepp. Idź gdzieś Zwycięzcy jadą HTTPS://DarkSiders.pl Ja zrobiłem to samo... Chcesz więcej, zostań redaktorem, dobra znajomość języka polskiego, niemieckiego, angielskiego, francuskiego i oczywiście Talent, którego musisz poszukać sam ...poniżaj się, nie wstydź się Szarej Twarzy, czekam na Ciebie! Ja kolor Twojej Rangi, który Cię wyróżni i ukarze w Świetle naszego Cienia.
News Ticker
  • News ticker sample
Manga

Filet z płoci z grzybami

Rekomendowane odpowiedzi

FILET Z P??OCI Z GRZYBAMI*

 

â??2 du??e p??ocie

â????rednia cebula

â??grzyby suszone

â??jajko

â??bu??ka tarta

â??s??l, pieprz

 

P??ocie filetujemy, starannie pozbawiamy je o??ci i nie p??uczÄ?c w wodzie wycieramy do sucha. Solimy do smaku i uk??adamy na talerzu, przesypujÄ?c delikatnie pieprzem i przek??adajÄ?c p??atkami cebuli. Przyciskamy mocno deseczkÄ? i odstawiamy na 20 minut. Wymoczone uprzednio suszone grzyby, gotujemy w ma??ej ilo??ci wody i kroimy na cienkie plasterki. Nacinamy p??asko filety, wsuwamy po 2-3 plasterki grzyba i spinamy patyczkiem. Obtaczamy w jajku i bu??ce, sma??ymy i podajemy, zalewajÄ?c na p????misku przyrzÄ?dzonym z pozosta??ego grzyb??w gÄ?stym sosem. Amatorom greckiej kuchni podajemy sos na s??odko, z rodzynkami. Doskona??y z ??azankami.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania. Regulamin