Skocz do zawartości

Pozdro BrraDarkSiders Warez DS

Witam wszystkich, zachęcam do dodawania artykułów na forum LGBT. Mam tyle pracy z opcjami i ustawieniem wszystkich skurek, że nie starczami samemu czasu na szybkie wykonanie prac redakcyjnych. Mozecie bez problemu zanurzyć się w sieci. TUTAJ Mała pomoc dla początkujących w sieci DARK - duża lista zebranych przeze mnie linków do stron sieci DARK z całego świata https://darksiders.pl/index.php?/topic/463251-pomocnik-uploadera/
Buy now

MordeczkoDarkSiders Warez

Masz talent, który pozwala Ci napisać piękny i ciekawy artykuł, pokazać się i napisać w dziale LGBT, czekamy na Ciebie... Kopie z innych stron też są dozwolone, staniesz się jedynym z nas. Poczuj wiatr LGBT i zacznij wznosić się w naszej społeczności na tak poszukiwaną wysokość. zdolności. Pozdrawiam

Bądź z siebie dumnyDotarles do Szarej sieciWarez

Chcesz jeszcze lepiej? Zatem wybierz DarkSiders.pl jako swoją stronę główną, a ja nacisnę Twój przycisk i Twój Status ulegnie zmianie. Podamy Ci nie tylko Pobieranie, ale także linki do Startupu w sieci DarkWebbDepp. Idź gdzieś Zwycięzcy jadą HTTPS://DarkSiders.pl Ja zrobiłem to samo... Chcesz więcej, zostań redaktorem, dobra znajomość języka polskiego, niemieckiego, angielskiego, francuskiego i oczywiście Talent, którego musisz poszukać sam ...poniżaj się, nie wstydź się Szarej Twarzy, czekam na Ciebie! Ja kolor Twojej Rangi, który Cię wyróżni i ukarze w Świetle naszego Cienia.
News Ticker
  • News ticker sample
kostenlose Linkliste
Manga

Tabele kaloryczne

Rekomendowane odpowiedzi

S

 

Salceson czarny 340 12,6 32 0,5

Salceson w??oski 322 14,6 29,3 0

Sa??ata 20 1,4 0,3 2,9

Sandacz ??wie??y 80 18,3 0,3 0,9

Sardynki w oleju, konserwa 202 24 11,5 0

Sardynki w sosie pomidorowym, konserwa 163 17 9,9 1,4

Sarnina 102 20,8 1,9 0,4

Schab surowy wieprzowy 174 21 10 0

Schab wÄ?dzony 136 25 4 0

Seler korze?? 61 1,3 0,2 13,6

Ser Feta 216 17 16 1

Ser ple??niowy Brie pe??not??usty 293 18 24,5 0

Ser ple??niowy Rokpol pe??not??usty 354 22,6 29,3 0

Ser podpuszczkowy Brie pe??not??usty 332 19,8 28 0,2

Ser podpuszczkowy Camembert t??usty 263 19,3 19,8 1,9

Ser podpuszczkowy Cheddar pe??not??usty 382 27,1 29,3 2,5

Ser podpuszczkowy Ementaler pe??not??usty 383 28,8 29,7 0,1

Ser podpuszczkowy Ementaler t??usty 330 28,8 23,2 1,5

Ser podpuszczkowy Gouda t??usty 314 27,9 22 1

Ser podpuszczkowy Mozarella t??usty 224 20 16 0

Ser podpuszczkowy My??liwski pe??not??usty 349 25,5 27,4 0,1

Ser podpuszczkowy Parmezan 408 35,1 29,7 0,1

Ser podpuszczkowy Salami pe??not??usty 354 25,2 28,1 0,1

Ser podpuszczkowy Salami t??usty 329 29,5 22,1 3,1

Ser podpuszczkowy Tyl??ycki pe??not??usty 356 26,1 27,9 0,1

Ser podpuszczkowy Tyl??ycki t??usty 327 27,8 23 2,1

Ser topiony t??usty 222 18 16 1,6

Ser twarogowy chudy 98 19,8 0,5 3,5

Ser twarogowy p????t??usty 132 18,7 4,7 3,7

Ser twarogowy pe??not??usty 176 17,7 10,1 3,5

Serca wieprzowe 111 16,9 4,8 0

Serdelki drobiowe 239 13,9 19,5 1,9

Serek Fromage naturalny 384 10,2 37,1 2,4

Serek homogenizowany truskawkowy 167 15,3 3,9 17,7

Serek homogenizowany waniliowy 158 16,8 4,2 13,3

Serek twarogowy ziarnisty 101 12,3 4,3 3,3

Sernik 273 10 9 38

Sernik z rodzynkami, ciasto 342 14,6 13,9 39,6

Serwatka p??ynna 25 0,8 0,1 5,1

Sezamki 511 13,4 25,8 56,2

Skrobia kukurydziana 367 0,3 0,1 91,3

Skrzyd??o bez sk??ry indycze 169 16,5 11,4 0

S??onecznik ziarno 580 22,5 49 12,3

S??onina 811 2,4 89 0

Smalec 896 0 99,5 0

Snickers, baton 509 9,7 28,9 52,6

Soczewica, suche ziarno 347 25 1 59,5

Soja, suche ziarno 442 34,9 18,1 34,8

Sola ??wie??a 83 17,5 1,4 0

Sok ananasowy 48 0,3 0,1 11,4

Sok grejfrutowy 35 0,6 0,2 7,8

Sok jab??kowy 45 0,4 0,4 10

Sok marchwiowy 48 0,4 0,1 11,3

Sok pomara??czowy 45 0,5 0,1 10,5

Sok pomidorowy 19 0,8 0,6 2,6

Sok z czarnej porzeczki 45 0,3 0,3 10,2

Sprite, nap??j 42 0 0 10,5

Syrop truskawkowy 262 0,2 0,1 62

Szampan p????s??odki 97 0,2 0 7

Szampan p????wytrawny 83 0,1 0 3,4

Szampan s??odki 117 0,2 0 12

Szczaw 39 1,1 0,8 3,9

Szczupak ??wie??y 81 18,4 0,8 0

Szczypiorek 39 4,1 0,8 3,9

Szparagi 24 1,9 0,2 3,7

Szpinak 26 2,6 0,4 3

Szponder wo??owy 218 19,3 15,7 0

Szprot wÄ?dzony 243 19,3 18,3 0

Szynka surowa wieprzowa 264 18 21,3 0

Szynka wÄ?dzona gotowana 389 23 33 0

 

 

?šmietana 12% t??uszczu 134 2,7 12 3,9

?šmietana 18% t??uszczu 186 2,5 18 3,6

?šmietanka do kawy 9% t??uszczu 54 2,8 9 4

?šmietanka kremowa 30% t??uszczu 291 2,2 30 3,1

?šled?? solony 218 19,8 15,4 0

?šled?? ??wie??y 162 16,3 10,7 0

?šled?? w oleju, konserwa 343 19,7 29,4 0

?šled?? w pomidorach, konserwa 177 13,7 12,8 1,8

?šliwki 70 1 0,3 15,9

?šliwki suszone 311 4,9 0,9 70,8

 

T

 

Teatralny, wafel 546 8 31 58

Tic Tac, dra??etki 390 0 0 97,5

T??uszcz ro??linny Planta 900 0 100 0

Toffifee, czekoladka 535 6 31 58

Tran 900 0 100 0

Truskawki 36 0,7 0,5 7,2

Tu??czyk ??wie??y 97 22 1 0

Tu??czyk w oleju, konserwa 189 27,1 9 0

Twix, baton 487 5,3 23,2 64,2

 

U

 

Udo bez sk??ry z kurczaka 125 17,8 6 0

Udo ze sk??rÄ? z kurczaka 161 17,8 10 0

Udziec barani 234 18 18 0

Udziec cielÄ?cy 108 19,9 3,1 0

 

W

 

Wafel Familijne 533 7,1 29,6 59,5

Wafel Grze??ki 550 8,5 34,5 51,2

Wafel Kinder Bueno 532 5,5 35,5 47,6

Wafel Prince Polo 534 4,8 31,5 57,5

Wafel Princessa 562 4,1 34,6 58,4

Wafel Teatralny 546 8 31 58

Wasa, pieczywo chrupkie pszenne 360 12 2,2 73

WÄ?troba drobiowa 136 19,1 6,3 0,6

WÄ?troba wieprzowa 129 19,7 4,8 1,7

WÄ?troba wo??owa 124 20 3,1 4

Wermut, wino 104 0 0 7,9

WÄ?gorz ??wie??y 281 12,7 25,6 0

WÄ?gorz wÄ?dzony 329 17,9 28,6 0

Whisky 225 0 0 0

Wieprzowina, boczek 517 10,1 53 0

Wieprzowina, golonka ze sk??rÄ? 297 18,6 24,7 0

Wieprzowina, kark??wka 270 16,1 22,8 0

Wieprzowina, ??opatka 259 16 21,7 0

Wieprzowina, miÄ?so bez ko??ci, ??rednio 264 18 21,3 0

Wieprzowina, miÄ?so z ko??ciÄ?, ??rednio 329 15,4 29,7 0

Wieprzowina, schab surowy 174 21 10 0

Wieprzowina, szynka surowa 264 18 21,3 0

Wieprzowina, ??eberka 324 15,2 29,3 0

Wino bia??e p????s??odkie 92 0 0 4,4

Wino bia??e p????wytrawne 78 0 0 3,7

Wino bia??e wytrawne 73 0 0 2,4

Wino czerwone p????s??odkie 96 0 0 5,5

Wino czerwone s??odkie 106 0,1 0 8,2

Wino czerwone wytrawne 75 0 0 3

Winogrona 74 0,5 0,2 17,6

Wi??rki kokosowe 606 5,6 62 6,4

Wi??nie 67 1,2 0,4 14,6

Wo??owina, miÄ?so bez ko??ci, ??rednio 116 20,9 3,6 0

Wo??owina, miÄ?so z ko??ciÄ?, ??rednio 149 18,6 8,3 0

Wo??owina, polÄ?dwica 112 20,1 3,5 0

Wo??owina, piecze?? 116 20,9 3,6 0

Wo??owina, rostbef 152 21,5 7,3 0

Wo??owina, rozbratel 158 16,7 10,1 0

Wo??owina, szponder 218 19,3 15,7 0

W??dka, ??rednio 225 0 0 0

 

Z

 

Zarodki pszenne 377 27,5 9,4 45,5

Ziemniaki 87 1,7 0,1 19,9

 

??

 

??eberka wieprzowe 324 15,2 29,3 0

??????tko jaja kurzego 355 16,3 31,9 0,7

??urawiny 51 0,4 0,1 12,2

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania. Regulamin