Jump to content

Pomóż Forum

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

Sign in to follow this  
piurek10

ostrzeżenie dla innych

Recommended Posts

Witam,

Chcia??bym podzieliÄ? siÄ? z wami swojÄ? historiÄ? przez kt??rÄ? straci??em du??o pieniÄ?dzy i nerw??w. Sprawa dotyczy popularnego i wydaje siÄ? nieszkodliwego procederu jakim jest piracenie tw??rczo??ci innych os??b. Generalnie jestem ambitnÄ? osobÄ? i ka??dy sw??j wolny czas po??wiÄ?cam na rozw??j osobisty. Na jednym z for??w warezowych umieszczane by??y kursy ze strony strefakurs??w.pl. Pobiera??em je i korzysta??em jednocze??nie wydawa??o mi siÄ? robiÄ?c nic z??ego dzieli??em siÄ? z innymi u??ytkownikami fora warezowego. Po roku zosta??em zdemaskowany przez specjalistycznÄ? firmÄ? kt??ra specjalizuje siÄ? w takich nadu??yciach. Szkody oszacowane zosta??y na 25 tys z??.

Tak wiÄ?c za nim co?? zrobicie proszÄ? pomy??lcie i nie dajcie siÄ? bezmy??lnie wplÄ?taÄ? w niepotrzebne k??opoty.

Pozdrawiam wszystkich

Witajcie, nie wiem czy piszÄ? w dobrym dziale, ale to co mnie spotka??o nie jest przyjemne i chcialbym podzielic sie tym z wami aby was ostrzec i uchronic przed podobna sytuacja, a mianowicie przed dzialaniem ktore na pozor wydaje sie nie grozne mowa tu o udostepnianiu plikow/materialow w internecie bez posiadania praw autorskich.

Jakis czas temu pobralem z nielegalnego zrodla materialy nalezace do strefykurs??w, potem udostepnilem je ponownie w internecie niestety zostalem zdemaskowany przez specjalistyczna firme a moje dzialania oszacowano na szkody 25tys zl. Stracilem mnostwo czasu, nerwow i pieniedzy.

Tak wiec nie robcie takich bledow jak ja, aby nie wpasc w niepotrzebne klopoty. pozdrawiam

A mi siÄ? zdaje ??e to nie jest ostrze??enie tylko zwyk??a reklama tej strony ,tak??e koledzy ostrze??enie leci teraz w waszÄ? stronÄ? lepiej nie r??bcie wiÄ?cej takich b??Ä?d??w i nie spamujcie