kostekrudy102 0 Posted September 11, 2018 WItam , tak jak w temacie rozejrzalem po necie oferty karty graficznej ale ich sporo i nie wiem za co sie braÄ? , co jest wazniejsze u kartach zeby p??ynniej i fajnie sie gra??o w gry , generalnie specyfikacji mam : Specyfikacja komputera za pomoca CPu : AMD Athlon II X3 445 pamieÄ? ram : ddr 3 :16 giga dual Model p??yty ASRock 880GMH/USB3 i mam zintegrowana karte graficzna ale s??aba jest o zasilaczu nie napisze bo nie moge rozkrecac , w kwotach co mnie interesuje to od 200 do 600 z?? mam wzglad do oferty kartach co byscie wpowiedzieli na te karty albo macie inne pomys??y : HD7670 4GB DDR5 128 Bit PCI-Express trwa??e grafiki gry wideo karta GTX960 4GB DDR5 autentycznych 128 bitowy gier wideo karta graficzna w/Dual Fan co o tym sadzicie w co sie najlepiej patrzy i jakich parametrach Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostekrudy102 0 Posted September 11, 2018 WItam , tak jak w temacie rozejrzalem po necie oferty karty graficznej ale ich sporo i nie wiem za co sie braÄ? , co jest wazniejsze u kartach zeby p??ynniej i fajnie sie gra??o w gry , generalnie specyfikacji mam : Specyfikacja komputera za pomoca CPu : AMD Athlon II X3 445 pamieÄ? ram : ddr 3 :16 giga dual Model p??yty ASRock 880GMH/USB3 i mam zintegrowana karte graficzna ale s??aba jest o zasilaczu nie napisze bo nie moge rozkrecac , w kwotach co mnie interesuje to od 200 do 600 z?? mam wzglad do oferty kartach co byscie wpowiedzieli na te karty albo macie inne pomys??y : HD7670 4GB DDR5 128 Bit PCI-Express trwa??e grafiki gry wideo karta GTX960 4GB DDR5 autentycznych 128 bitowy gier wideo karta graficzna w/Dual Fan co o tym sadzicie w co sie najlepiej patrzy i jakich parametrach Znalaz??em takÄ? grafike : GTX660TI 3GB pamiÄ?ci GDDR5 192 bit DVI VGA HDMI karty graficznej / wentylator dla NVIDIA GeForce. Ta karta Mog??a poj??Ä? grÄ? Darksiders 2 ?? Jeszcze podpatrzy??em sobie tÄ? kartÄ? : GTX1050 2G D5 GDDR5 Gaming grafika karta 128 Bit 783MHz NVIDIA GeForce. Czy ta karta nadaje sie do gry Karta graficzna GTX 1050Ti GDDR5 4GB 128 Bit PCI-E gry wideo. I tÄ? jeszcze popatrzy??em i jak my??licie ??? 128 bit PCI-E Port rozszerze?? GTX1050 - 2G GDDR5 Podw??jny wentylator ch??odzenia autentyczne gry Grafika Komputerowa tÄ? karte zobaczy??em zatka??o i nie wiem kt??re wybrac 4GB pamiÄ?ci GDDR5 128 Bit karta graficzna gier karta graficzna PCI-E dla GT730 z wentylatora ch??odnicy GTX1050 2GB DDR5 128 Bit PCI-E do gier karty graficzne NVIDIA GeForce NVIDIA GeForce GTX960 4GB pamiÄ?ci GDDR5 128 Bit PCI-Express Karta graficzna wideo MN powiedzcie kt??re najlepiej , albo priva prosze fachowca Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostekrudy102 0 Posted September 11, 2018 GTX 1050 2GB DDR5 128 Bit VGA DVI HDMI karty graficznej NVIDIA GeForce i takÄ? zobaczy??em , co wy na to Quote Share this post Link to post Share on other sites