Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

nefi

Member
  • Liczba zawartości

    4
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana nefi w dniu 15 Marzec 2012

Użytkownicy przyznają nefi punkty reputacji!

Reputacja

60 Doskonały

O nefi

  • Tytuł
    Pijawka
  • Urodziny 07.05.1975

Profile Information

  • Narodowość
    Polska
  • Skąd
    zawiercie
  • Płeć
    Kobieta

Previous Fields

  • Polecający
    znajomy z inego forum

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Gadu Gadu
    4918666
  1. nefi

    Miodowe udka

    Sk??adniki: - 4 udka kurczaka - s??l - drobno zmielony pieprz - imbir w proszku - 3 ??y??ki miodu - 1/2 cytryny - 4 ??y??ki oleju do smarowania Udka kurczaka starannie op??ukaÄ?,osuszyÄ? papierowym rÄ?cznikiem,w??o??yÄ? do g??ebokiego naczynia, cytrynÄ? sparzyÄ?,wycisnÄ?Ä? sok i wymieszaÄ? z miodem,cienko posmarowÄ? ka??de udko i odstawiÄ? na 30min. w chc??dne miejsce. S??l wymieszaÄ? z pieprzem i imbirem,posypaÄ? mieso,i pozostawiÄ? w ch??odnym miejscu na 30min. Udka wyjÄ?Ä?,odsÄ?czyÄ?,nadziaÄ? na na ro??en,skropic olejem. ObracajÄ?c piec oko??o 30min. w 200 C. ZmniejszyÄ? temperaturÄ? i sprawdziÄ? czy miÄ?so przy ko??ci nie jest surowe. Smacznego
  2. 1 pier?? kurczaka 1 jajko 1 ??y??ka mÄ?ki 1 ??yzka majonezu 2 ??y??eczki musztardy s??l,pieprz Pier?? kurczaka pokroiÄ? w kostÄ? ,dodaÄ? rwszte ska??dnik??w,wszystko dok??adnie wymieszaÄ? a?? siÄ? razem zwÄ???e w jednolitÄ? masÄ?, po zmieszaniu sma??yÄ? na oliwie ma??e placuszki. ??yczÄ? smacznego
  3. nefi

    Zwierzęta jakie znasz

    Kot, Ma??pa , Pies , myszka, szczur , delfin, tygrys , kanarek ,
  4. witam mam na imiÄ? Marta lat 36 mieszkam PorÄ?ba woj. ??lÄ?skie szczÄ???liwa mÄ???atka z 2 dzieci (c??rek) moje zainteresowania to gry komputerowe typ strategie,filmy horrory sport bilard
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.