Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypisujcie najlepszych polskich siatkarzy!, dla mnie najlepszym jest P. Zagumny poniewa?? potrafi zgraÄ? siÄ? z zespo??em wystawic pilke z kazdej pozycji oraz swietnie kiwa na siatce.

Opublikowano

Uwazam, iz moze nie najlepszy, ale kandydujacy na najlepszego w przyszlosci jest Bartek Kurek, niegdys siatkarz mojego kochanego MOSTO ! :)/>/>

Widzialam, go wiele razy na zywo w akcji, gosc jest swietny :)/>/> Co do Zagumnego to naprawde imponuje swoimi umiejetnosciami ;]

Opublikowano

no w zasadzie jest to ciÄ???kie pytanie postawione w tej formie - my??lÄ? ??e je??li ju?? chcemy siÄ? bawiÄ? w takie rankingi lepiej je zrobiÄ? pozycjami - atakujÄ?cy / skrzyd??owy(przyjmujÄ?cy) / libero / rozgrywajÄ?cy / srodkowy . Te pozycjÄ? majÄ? r????ne zadania i np. naj??atwiej zab??yszczeÄ? atakujÄ?cym choÄ? nie muszÄ? byÄ? najlepsi na boisku . Wtedy mogÄ? daÄ? swoje typy je??li pojdziemy tÄ? drogÄ? :)/>/>

pozdrawiam

piterrr

• 4 weeks later...
Opublikowano

Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??...

• 6 months later...
Opublikowano
Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??...

Wlaz??y? ??p.Go??a??? Dobrzy siatkarze ale co oni zdobyli? Ja stawiam na T. W??JTOWICZA-MISTRZA ?šWIATA I MISTRZA OLIMPIJSKIEGO w kadrze ??p. Wagnera. To by?? zawodnik choÄ? widzia??em tylko powt??rki z jego wystep??w. A z obecnie grajÄ?cych Dawid Murek!

• 4 months later...
  • 5 years later...
  • 2 months later...
  • 8 years later...