magro 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 Wypisujcie najlepszych polskich siatkarzy!, dla mnie najlepszym jest P. Zagumny poniewa?? potrafi zgraÄ? siÄ? z zespo??em wystawic pilke z kazdej pozycji oraz swietnie kiwa na siatce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 22 Wrzesień 2008 Uwazam, iz moze nie najlepszy, ale kandydujacy na najlepszego w przyszlosci jest Bartek Kurek, niegdys siatkarz mojego kochanego MOSTO ! :)/>/> Widzialam, go wiele razy na zywo w akcji, gosc jest swietny :)/>/> Co do Zagumnego to naprawde imponuje swoimi umiejetnosciami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piterrr 389 Napisano 22 Wrzesień 2008 no w zasadzie jest to ciÄ???kie pytanie postawione w tej formie - my??lÄ? ??e je??li ju?? chcemy siÄ? bawiÄ? w takie rankingi lepiej je zrobiÄ? pozycjami - atakujÄ?cy / skrzyd??owy(przyjmujÄ?cy) / libero / rozgrywajÄ?cy / srodkowy . Te pozycjÄ? majÄ? r????ne zadania i np. naj??atwiej zab??yszczeÄ? atakujÄ?cym choÄ? nie muszÄ? byÄ? najlepsi na boisku . Wtedy mogÄ? daÄ? swoje typy je??li pojdziemy tÄ? drogÄ? :)/>/> pozdrawiam piterrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afro23 0 Napisano 21 Październik 2008 Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesniak2000 0 Napisano 30 Kwiecień 2009 Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??... Wlaz??y? ??p.Go??a??? Dobrzy siatkarze ale co oni zdobyli? Ja stawiam na T. W??JTOWICZA-MISTRZA ?šWIATA I MISTRZA OLIMPIJSKIEGO w kadrze ??p. Wagnera. To by?? zawodnik choÄ? widzia??em tylko powt??rki z jego wystep??w. A z obecnie grajÄ?cych Dawid Murek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elektryk752 0 Napisano 5 Wrzesień 2009 Bartosz Kurek pokaza?? ??e mo??e godnie zastÄ?pic kontuzjowanego Wlazlego i wyrasta na bardzo dobrego atakujacego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciri 30 Napisano 2 Październik 2014 Micha?? Winiarski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garfield 108 Napisano 1 Styczeń 2015 Ja uwa??am, ??e mikka co jak co ale pokaza?? klasÄ? i jego wybieram na top1 siatkarza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ksyrys Napisano 2 Sierpień 2023 wszyscy są dobrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach