magro 4 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 22 Września 2008 Wypisujcie najlepszych polskich siatkarzy!, dla mnie najlepszym jest P. Zagumny poniewa?? potrafi zgraÄ? siÄ? z zespo??em wystawic pilke z kazdej pozycji oraz swietnie kiwa na siatce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaSyl 2023 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 22 Września 2008 Uwazam, iz moze nie najlepszy, ale kandydujacy na najlepszego w przyszlosci jest Bartek Kurek, niegdys siatkarz mojego kochanego MOSTO ! :)/>/> Widzialam, go wiele razy na zywo w akcji, gosc jest swietny :)/>/> Co do Zagumnego to naprawde imponuje swoimi umiejetnosciami ;] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrr 389 Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Share Opublikowano 22 Września 2008 no w zasadzie jest to ciÄ???kie pytanie postawione w tej formie - my??lÄ? ??e je??li ju?? chcemy siÄ? bawiÄ? w takie rankingi lepiej je zrobiÄ? pozycjami - atakujÄ?cy / skrzyd??owy(przyjmujÄ?cy) / libero / rozgrywajÄ?cy / srodkowy . Te pozycjÄ? majÄ? r????ne zadania i np. naj??atwiej zab??yszczeÄ? atakujÄ?cym choÄ? nie muszÄ? byÄ? najlepsi na boisku . Wtedy mogÄ? daÄ? swoje typy je??li pojdziemy tÄ? drogÄ? :)/>/> pozdrawiam piterrr Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afro23 0 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Share Opublikowano 21 Października 2008 Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesniak2000 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Share Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Za prostÄ? odpowiedziÄ? by??oby wskazanie Wlaz??ego, ale on jest jednak najwiÄ?kszÄ? i najskuteczniejszÄ? gwiazdÄ? w polskiej lidze...Ale dla mnie i tak zawsze wielki bÄ?dzie Go??a??... Wlaz??y? ??p.Go??a??? Dobrzy siatkarze ale co oni zdobyli? Ja stawiam na T. W??JTOWICZA-MISTRZA ?šWIATA I MISTRZA OLIMPIJSKIEGO w kadrze ??p. Wagnera. To by?? zawodnik choÄ? widzia??em tylko powt??rki z jego wystep??w. A z obecnie grajÄ?cych Dawid Murek! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektryk752 0 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Share Opublikowano 5 Września 2009 Bartosz Kurek pokaza?? ??e mo??e godnie zastÄ?pic kontuzjowanego Wlazlego i wyrasta na bardzo dobrego atakujacego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciri 32 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Share Opublikowano 2 Października 2014 Micha?? Winiarski Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield 108 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Share Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja uwa??am, ??e mikka co jak co ale pokaza?? klasÄ? i jego wybieram na top1 siatkarza :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ksyrys Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Share Opublikowano 2 Sierpnia 2023 wszyscy są dobrzy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi