forest Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 "gra pi??karska FIFA 12 zostanie pozbawiona licencji T-Mobile Ekstraklasy. To spory cios dla fan??w rodzimych rozgrywek, kt??rzy uczestniczyli w nich oficjalnie poczÄ?wszy od FIFA 06." "Wszystkie ekipy zostanÄ? pozbawione tak??e oryginalnych koszulek, herb??w i sponsor??w. Pewnym pocieszeniem jest fakt, ??e nazwiska zawodnik??w wystÄ?pujÄ?cych w polskich klubach pozostanÄ? prawdziwe. Wszystko dlatego, ??e poszczeg??lnych pi??karzy obejmuje miÄ?dzynarodowa licencja FIFPro, z kt??rej nabyciem tradycyjnie nie by??o k??opot??w. Powodem ca??ego zamieszania jest brak porozumienia miÄ?dzy firmÄ? Electronic Arts, a sp????kÄ? Ekstraklasa S.A." Cytuj
toure Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 jestem fanem fify :P nie wiem nawet dlaczego bo w Pesa lepiej sie gra jakos tak nie jest drentwo ale zawsze zostaje przy fife Cytuj
bobock Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Kiedy?? by??em mocno za PESem ale odkÄ?d PES wyszed?? na nowym silniku to coraz bardziej mnie przekonywa??a do siebie FIFA. Dlatego teraz wed??ug mnie o wiele lepiej prezentuje siÄ? FIFA, jedyne co broni PESa to Europa League i Champions League a w??r??d tylu licencji co FIFA posiada to raczej ma??o przekonywujÄ?ce.. Cytuj
barher4 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 jak dla mnie fifa zawsze by??a lepsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi