Skocz do zawartości

Fifa Czy Pes ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylam ta ankiete, badz temat, jak wolicie, aby sprawdzic, kto w czym gustuje :)/>/>

Oczywiscie wiadomo, ze jesli chodzi o grywalnosc to PES prowadzi, ale za to FIFA jest po polsku i ma wiecej mozliwosci i wiecej licencji.

Ale za czym Wy jestescie ? Ja, osobiscie wole fife, za jej funkcje, ale niestety w tym roku juz sobie nie pogram, ze wzgledu na wymagania.

Ustawienia minimalne to preferencje mojego komputera. A moze juz graliscie w 09? Jak tam odczucia ?

Czekam na Wasze wyczerpujace wypowiedzi.

• 4 weeks later...
Opublikowano

ot??z :

Fifa 09 - do [beeep]y , chociaz jestem wielkim zwolennikiem jej . Poprawili lekko grafike , komentarze praktycznie skopiowane z fifa 08 , no i brak jakis nowosci , chyba ze ma sie orginal to jest sezon live

Pes 2009 - piÄ?kna , nigdy sie mi on nie podobal a jednak ten mnie do siebie przyciaga , wspaniala grafika , realistycznosc gry , odwzorowane twarze , no i licensja oraz uefa . Tak ze ja polecam pesa . Jeden minus ze jak nie masz orginalu to nie mozesz z kims sobie zagrac

• 6 months later...
Opublikowano
Pes 2009 - piÄ?kna , nigdy sie mi on nie podobal a jednak ten mnie do siebie przyciaga , wspaniala grafika , realistycznosc gry , odwzorowane twarze , no i licensja oraz uefa . Tak ze ja polecam pesa . Jeden minus ze jak nie masz orginalu to nie mozesz z kims sobie zagrac

Nic dodac nic ujac.. ;] Takze za Pesikiem ;]

• 2 months later...
Opublikowano

Oczywi??cie, ??e PES. Jest wg mnie sporo realniejszy, bardziej grywalny i nie strzela siÄ? z ka??dej pozycji bramki :)/>. Mo??e przesadzam ale jest wiÄ?cej przypadkowo??ci i nigdy nie ma pewno??ci ??e co?? Ci wyjdzie czy strzelisz bramkÄ?. Za FIFÄ? przemawia natomiast gra jednoosobowa wiÄ?cej licencji oraz przyjemniejsze poruszanie siÄ? w menu itp. Jednak nie lubiÄ? graÄ? sam i przewa??nie gram w 2 osoby wiÄ?c stanowczo jestem za PES-em.

• 4 weeks later...
Opublikowano

Ja osobiscie wole PES'a. Moze i nie ma tych wszystkich licencji, a szkoda, jednak ma to cos w sobie co mi sie podoba i przyciaga mnie na dlugie godziny :)/> Po za tym problem licencji mozna latwo rozwiazac sciagajac jakies patche np. Ekstraklasa 2009 Patch, ktory jest naprawde dobry =P

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Opublikowano

Sieman na pocatek to chyba powiem ze kazdy stwia sobie to pytanie PeS czy Fifa.

W PeSa gralem moze ze 2 min i nie moglem uwiezyc ze ma az tak malo opcji dlatego wole Fife chociaz ostatnia odslona 09 nie bardzo mi sie podobala.

Programisci z EA SPORTU chyba sie nie wysilili niedawno gralem tez w demo Fify 10 i tu w koncu sie spisali jak dla mnie to nowa Fifa zrobi rewoluje na rynku.

Za temat 5 !!! a widze ze lubisz pilke nozna ja uwielbiam LECHA pozdro.

• 10 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Opublikowano

PES

SciÄ?gnÄ???em FIFE 12, my??la??em ??e bÄ?dzie o wiele lepsza grafika ni?? dotychczas a tu.... herb wis??y, z jaki?? trójkÄ?tów zrobiony. Gracze nie do ciÄ?gnieci, bug za bugiem. Gra na najwy??szych detalach. PES lepszy. Pozdrawiam