BlaSyl 2023 Napisano 3 Październik 2008 Czesc, nie wiecie czy powstal jakis patch do FIFY 08, ale aktualny na te sezon 2008/09. Niestety zwykla fifa nie zadziala na moim kompie, pomyslalam, ze moze jakis patch i bedzie ok, chodzi mi o aktualizacje skladow czy cos :)/>/> Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gregorio Napisano 5 Październik 2008 Z tego co ja wiem patch zawsze wychodzi w polowie sezonu, w tej chwili juz fifa 09 jest na topie i obawiam sie ze oficjalnego patcha nie bedzie. Dziwi mnie jednak ze twoj komputer nie pociagnie Fify 09, jesli pociagnal Fife 08. Sprawdz bo wydaje mi sie ze nowa Fifa nie ma az takich wymagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 5 Październik 2008 Niestety moja karta graficzna GeForce 5200 jest za slaba....Procesor nalezy do minimalnych 2,4 GHz, instalowalam u siebie demo, w momencie, gdy pilkarze wychodza na boisko gra sie zacina i d*pa zimna ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach