BlaSyl 2023 Napisano 10 Wrzesień 2010 Hej, przejrza??am masÄ? stron wujka Google, ale nic z tego. Ka??dy link zaprowadzi?? mnie do jakich?? dziwnych stron. Do rzeczy, poszukujÄ? patcha do gry FIFA 10. Nie chodzi mi o patch poprawiajÄ?cy stan murawy, bo taki to i ja widzia??am. Chodzi o patch aktualizujÄ?cy sk??ady dru??yn itd. Pozdrawiam i dziÄ?ki z g??ry za jakÄ?kolwiek pomoc w tej sprawie :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TyRaN1978 2 Napisano 10 Listopad 2010 mo??e tu poszukaj :)/> http://www.fifapolonia.pl/Download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 10 Listopad 2010 Obecnie chyba nie ma takiego patcha, i sÄ? raczej marne szanse na to, ??e bÄ?dzie :/ FIFA 11 to nextgenowa wersja na pc-ta i sÄ? inaczej zbudowane pliki ze sk??adami ni?? w FIFIE 10. Ale nie wiem po co ci taki patch skoro fifa 10 ci ??miga , fifa 11 ma podobne wymagania :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach