VIP Marrakech Opublikowano 23 Września 2010 VIP Opublikowano 23 Września 2010 OPIS Produkcja.........................................: Francja, USA, Wielka Brytania Gatunek...........................................: Komedia romantyczna Czas trwania......................................: 90 Premiera..........................................: 20.07.2007 - Polska, 09.09.2006 - ?šwiat Re??yseria........................................: Alek Keshishian Aktorzy...........................................: Brittany Murphy, Matthew Rhys, Santiago Cabrera, S. Bloom Emily Jackson (Brittany Murphy), dla znajomych Jacks, to przebojowa Amerykanka, kt??ra b??yskawicznie robi karierÄ? w brytyjskim wydaniu luksusowego magazynu mody "Vogue". ??ywio??owy temperament i wielkie serce dziewczyny zjednujÄ? jej wszystkich pracownik??w redakcji. W prywatnym ??yciu Jacks te?? ma sukcesy, jest mistrzyniÄ? w swataniu znajomych: wsp????lokatora Petera (Matthew Rhys), kt??ry jest gejem, i Talluli (Catherine Tate), szalonej przyjaci????ki, zmieniajÄ?cej mÄ???czyzn, jak rÄ?kawiczki. Czy porzÄ?dkujÄ?c ??ycie innym, Jacks rozpozna prawdziwÄ? mi??o??Ä?, gdy ta zapuka do jej drzwi? DANE TECHNICZNE Nazwa Releasu:Mi??o??Ä? i inne nieszczÄ???cia / Love And Other Disasters 2006 PL 720p BRRip XviD AC3-Evolution SG Language .....................: Polish lectorVideo Codec/Bitrate ..........: XviD | 3238 Video Resolution .............: 1280 x 696 Frame Rate ...................: 25.000 Audio Codec/Channels/Bitrate .: AC3 | 6 | 448 Size..........................: 2.23 GB LINKI NA TurboBit / HotFile / FileServe / Storage This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Kartacz Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Mi??o??Ä? i inne nieszczÄ???cia / Love and Other Disasters (2006) RIP INFO: Love.And.Other.Disasters.2006.PL.DVDRip.XviD-CNS Video: 640 x 352, XviD, 986 kbps Audio: MP3, 128 kbps, 2 kana??y JÄ?zyk: Polski Lektor Rozmiar: 700 MB Rodzaj kompresji: .rar Zawarto??Ä? uploadu: plik .avi Dane naprawcze: 5 % W partach, mo??na pobieraÄ? naprzemiennie: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Pojedy??czy link: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Markus Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mi??o??Ä? i inne nieszczÄ???cia / Love and Other Disasters (2006)PL.AC3.DVDRip.Xvid Format : AVI at 1.966 Kb/sLength : 1,19 GB for 1h 26 min. 45s 920ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 1.699 Kb/s Aspect : 640 x 360 (1.778) at 25.000 fps Audio #0 : AC-3 at 256 Kb/s Infos : 6 kana????w, 48,0 KHz This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Kartacz Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Mi??o??Ä? i inne nieszczÄ???cia / Love and Other Disasters (2006) PL.AC3.DVDRip.XviD-GR4PE / Lektor PL RIP INFO: Love.And.Other.Disasters.2006.PL.AC3.DVDRip.XviD-GR4PE Video............: 704 x 384, XviD, 1.797 kbps Audio............: AC3, 448 kbps, 6 kana????w Czas trwania.....: 86 min. JÄ?zyk............: Polski Lektor Rozmiar..........: 1,37 GB Rodzaj kompresji.: Brak Zawarto??Ä? uploadu: plik .avi Dane naprawcze...: Brak Source:..........: DVD5/9 ~~1 Plik - Pobierasz i OglÄ?dasz~~ This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi