BlaSyl 2023 Napisano 15 Październik 2008 Co oznacza skr??t BMW ? Oczywiscie nie chodzi mi o znaczenie orygina??u, bo jak wszyscy wiemy, to skr??t od fabryki, w ktorej zaczÄ?to produkowaÄ? to auto, ale zalezy mi na tym abyscie napisali najsmieszniejsze hasla zlozone z 3 slow zaczynajacych sie na te litery. Moja propozycja to : BLACHARY MAM WAS :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hozar 672 Napisano 15 Październik 2008 BÄ?dziesz M??g?? WyprzedzaÄ? Bardzo Mi??y W??zek BÄ?dziesz Mia?? Wypadek Bardzo MÄ?dry Wyb??r BÄ?dziesz Mial WygodÄ? Bedziesz Mia?? Wydatki BÄ?dziesz Mia?? Wspomnienia BÄ?dÄ? Mi??e Wakacje Bede Mia?? Wymioty PisaÄ? dalej? :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlaSyl 2023 Napisano 17 Październik 2008 Hahahah, Hozara dopad??a wena tw??rcza....A co wymy??lÄ? inni ? Poczekajmy na reszte :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale-lu 1 Napisano 2 Grudzień 2008 Hahahah, Hozara dopad??a wena tw??rcza....A co wymy??lÄ? inni ? Poczekajmy na reszte :)/>/> Ka??dy powinien wiedzieÄ?, ??e BMW to Bardzo Ma??y W??z czyli FIAT 126P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kafik 105 Napisano 9 Grudzień 2008 Bryczka MiÄ?dzy Wiejska :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aCId_aka_Mike 0 Napisano 13 Sierpień 2009 BOLID M??ODZIEZY WIEJSKIEJ ! :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kof7 5 Napisano 14 Sierpień 2009 BÄ?d?? M??odym Wiecznie By??e?? M??ody Waldku Boli M??odo??Ä? Wieczna Bal Maturzysty Wiecznego Bo Masz WyglÄ?d By??e?? Marnym Wo??nym Bia??e Marne Wino Bo Ma??o Wspomnie?? i t d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izka 0 Napisano 2 Październik 2009 ByÄ? mile widzianym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalasznikov 6 Napisano 2 Październik 2009 Bardzo miÄ?kki przystanek ?? :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robiz96 3 Napisano 7 Kwiecień 2010 Bardzo monotonny widok. BÄ?dziesz mniej widoczny. BÄ?dÄ? mia?? WeronikÄ?. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramon3101 1 Napisano 12 Czerwiec 2010 B??g Mnie Wybra?? ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomek323 0 Napisano 10 Kwiecień 2011 Bierz matkÄ? wszÄ?dzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach