BlaSyl Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Co oznacza skr??t BMW ? Oczywiscie nie chodzi mi o znaczenie orygina??u, bo jak wszyscy wiemy, to skr??t od fabryki, w ktorej zaczÄ?to produkowaÄ? to auto, ale zalezy mi na tym abyscie napisali najsmieszniejsze hasla zlozone z 3 slow zaczynajacych sie na te litery. Moja propozycja to : BLACHARY MAM WAS :)/>/> Cytuj
Hozar Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 BÄ?dziesz M??g?? WyprzedzaÄ? Bardzo Mi??y W??zek BÄ?dziesz Mia?? Wypadek Bardzo MÄ?dry Wyb??r BÄ?dziesz Mial WygodÄ? Bedziesz Mia?? Wydatki BÄ?dziesz Mia?? Wspomnienia BÄ?dÄ? Mi??e Wakacje Bede Mia?? Wymioty PisaÄ? dalej? :)/>/> Cytuj
BlaSyl Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 Hahahah, Hozara dopad??a wena tw??rcza....A co wymy??lÄ? inni ? Poczekajmy na reszte :)/>/> Cytuj
ale-lu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hahahah, Hozara dopad??a wena tw??rcza....A co wymy??lÄ? inni ? Poczekajmy na reszte :)/>/> Ka??dy powinien wiedzieÄ?, ??e BMW to Bardzo Ma??y W??z czyli FIAT 126P Cytuj
aCId_aka_Mike Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 BOLID M??ODZIEZY WIEJSKIEJ ! :)/> Cytuj
kof7 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 BÄ?d?? M??odym Wiecznie By??e?? M??ody Waldku Boli M??odo??Ä? Wieczna Bal Maturzysty Wiecznego Bo Masz WyglÄ?d By??e?? Marnym Wo??nym Bia??e Marne Wino Bo Ma??o Wspomnie?? i t d Cytuj
Kalasznikov Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Bardzo miÄ?kki przystanek ?? :)/> Cytuj
robiz96 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Bardzo monotonny widok. BÄ?dziesz mniej widoczny. BÄ?dÄ? mia?? WeronikÄ?. ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi