marko_87 2 Napisano 28 Październik 2008 (edytowane) Ostatnio oglÄ?da??em ten film i bardzi mi siÄ? podoba??. Wspania??a obsada aktorska i dobre efekty. NaprawdÄ? wspania??y film akcji. :)/>/> Jak oglÄ?dali??cie wyra??cie swoje opinie. PoZdRo Edytowane 28 Październik 2008 przez marko_87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaros??aw 2 Napisano 13 Listopad 2008 Witam,te?? oglÄ?da??em, trochÄ? kiepskÄ? kopiÄ? ale mo??e byÄ?, dobry film a po za tym lubiÄ? tego aktora.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny anio?? 1 Napisano 1 Kwiecień 2009 Dobry film z akcja taki kt??ry chce sie kilka razy obejrzec i dobrze sie ko??czy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adanos12 0 Napisano 28 Maj 2009 film bardzo dobry niez??a akcja. Dawno takiego dobrego film?? nie widzia??em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
menor 0 Napisano 16 Sierpień 2009 tez ogladalem ten film i moim skromnym zdaniem jest on beznadziejny. Film przewidywalny do granic mozliwosc przez co nudny, calkowicie nierealny gra aktorska na srednim poziomie ale dialogi zenujace. Powiedzial bym ze film dla bezmozgiego amerykanina. Mozna ogladac ten film po bardzo ciezkim dniu i kilku piwach kiedy sie zupelnie nie mysli. Jak dla mnie strata czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krycha_v_Rock 0 Napisano 18 Sierpień 2009 Ekranizacja do??Ä? ??rednia. S??aba fabu??a, a najbardziej historia g????wnego bohatera wrobionego o ??mierÄ? w??asnej ??ony, kt??ry to p????niej trafia do wiÄ?zienia itp.... itd... SÄ? to wÄ?tki wykorzystywane ju?? w nie jednych filmach, naprawdÄ? fabu??a filmu niczym mnie nie zaskoczy??a. Plusem za?? jest ??rodowisko wiÄ?zienne, wyglÄ?d wiÄ?zienia, tory wy??cigowe, pu??apki tu scenarzy??ci odwalili kawa?? dobrej roboty. ChoÄ? i tak moim g????wnym celem by??o zobaczenie tytu??owych "wy??cig??w ??mierci", kt??re okaza??y siÄ? rewelacyjnÄ? tre??ciÄ? we filmie oraz aktora grajÄ?ce g????wnÄ? rolÄ? Jason Statham'a, on to kurde we filmach ma zaje*isty g??os, osobowo??Ä? twardziela i ten temperament :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach