marko_87 2 Napisano 28 Październik 2008 Przychodzi baba do lekarza i m??wi: - Jestem s-konana... Lekarz: a ja z Rambo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Do okulisty w Katowicach przychodzi baba i m??wi: - Panie doktorze z bliska ??le widzÄ? - A z daleka? - pyta lekarz - Z Koszalina... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza. - Czy dziecko przechodzi??o odrÄ?? - pyta lekarz. - Ta gdzie tam, panie, my zza Buga... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza, a lekarz sie pyta: - Co pani jest? - Panie doktorze zasz??am... - To niech pani odejdzie. - Kiedy ja nie od chodzenia, tylko od pieprzenia... - To niech siÄ? pani [beeep]y. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza i pyta: - W jakich porach pan przyjmuje? - W d??insach... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza. - No i co, czy pomog??y pani te lekarstwa co przepisa??em na hemoroidy? - Tak p???? na p???? - Jak to? - Te d??ugie ??liskie tabletki to jako?? po??kne??am, ale ten krem, co mi pan przepisa??,to nawet z chlebem zje??Ä? nie mog??am. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza, lekarz ka??e oddac jej mocz do analizy. - A gdzie mam go oddaÄ?? - Do s??oika - stoi na szafie. ... i lekarz wychodzi z pokoju, wraca za 5 minut i widzi ca??y pokuj zasikany. - Co pani narobi??a? - A my??li pan, ??e to tak ??atwo nasikaÄ? do s??oika stojÄ?cego na szafie? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza. Ten jÄ? zbada??, a ??e by?? to lekarz prywatny, to przysz??o w ko??cu do p??acenia. Baba zaczyna siÄ? rozbieraÄ? i powiada: - Nie mam przy sobie pieniÄ?dzy, wiÄ?c zap??ace panu w naturze. Lekarz podrapa?? sie po g??owie i pomy??la??: "No c????, skore nie mogÄ? dostaÄ? pieniÄ?dzy, dobre i to". Przed przystÄ?pieniem do pobrania op??aty, jednakrze spojrza?? na babÄ? i zapyta??: - Zaraz, zaraz. Czemu ma pani taki czarny brzuch? A baba na to: - Aaa, przed chwilÄ? p??aci??ammam za wÄ?giel. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza i m??wi: - Panie doktorze za ile wyzdrowiejÄ?? A lekarz na to: - za kilkana??cie tysiÄ?cy... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza, ten jÄ? zbada?? i m??wi: - Ma pani raka! - O Bo??e! To co mam robiÄ?? Co mi pan zaleca? - Niech pani robi ok??ady z b??ota! - A to pomo??e? - Nie ale mo??e przyzwyczai siÄ? pani do ziemi... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do dentysty, siada w fotelu i od razu ??ciÄ?ga majtki. - Ale?? droga pani! - prostuje lekarz. - Ja jestem dentystÄ?, ginekolog przyjmuje piÄ?tro ni??ej! - Nie ma ??adnej pomy??ki - odpowiada baba - Zak??ada?? pan wczoraj mojemu staremu sztucznÄ? szczÄ?kÄ?? Zak??ada??! No to teraz jÄ? pan wyciÄ?gnij! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, bardzo boli mnie brzuch! - A co pani jad??a? - PuszkÄ? ??ledzi. - Czy by??y ??wie??e? - Nie wiem, nie otwiera??am. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi baba do lekarza z ca??ym workiem papieru toaletowego: - Po co to pani? - Bo s??ysza??am, ??e z pana jest [beeep]y specjalista. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ :)/>/> :)/>/> :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach