Adis 4154 Napisano 2 Listopad 2007 Chcecie sprawdzic jak byscie sie nazywali w Japonii? Nic prostszego wejdzcie na ----> http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721 i wpiszcie swoje imie i nazwisko. Pamietajcie o wybraniu: *Bishoujo = kobieta *Bishounen = mezczyzna Ja nazywam sie: Tadamasa Fukusaku :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orzech 74 Napisano 3 Listopad 2007 Od dzisiaj jestem Amane Choshi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
davido16 0 Napisano 22 Grudzień 2007 Daisetsu Hiroyuki. Ladnie :)/>/>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hans 663 Napisano 22 Grudzień 2007 Kamatari Ezakiya, Milo mi :)/>/> (Jakies takie babskie :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rell 110 Napisano 1 Styczeń 2008 Maresuke Nagano Dziwne zaprawde :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hozar 672 Napisano 2 Styczeń 2008 Witam B) Arata Arakawa tak na mnie wolaja :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K3_PL 1 Napisano 19 Luty 2008 Michinaga Ichigawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomin 7 Napisano 4 Marzec 2008 Tokimasa Motoyoshi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaniuSiek 22 Napisano 13 Marzec 2008 Mutsuko Mazuka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dvd-rw 0 Napisano 22 Marzec 2008 kacinski san Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blyoghurt 0 Napisano 23 Marzec 2008 Aritomo Deushi Niez??e to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Je??yk 20 Napisano 19 Kwiecień 2008 Tadamasa Kitabatake pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwirek 59 Napisano 11 Maj 2008 Kamatari Hasekura :)/>/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon 96 Napisano 19 Maj 2008 Ja nazywam siÄ? po japo??sku Hikozaemon Onohara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrpeppermint 4 Napisano 18 Czerwiec 2008 Arata Fugunaga :)/> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach