KliczeK Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) Witam, Chcia??bym zaoferowaÄ? stronÄ? z tanimi shellami, kt??re ustawiamy - Ja i Tomin. Uwa??am ??e jak na sam poczÄ?tek, oferujemy sporo serwer??w. Serwery jednoosobowe. (Od 99z??) Serwery dwuosobowe. (Od 59z??) Serwery trzyosobowe. (Od 45z??) Serwery czteroosobowe. (Od 35z??) Serwery piÄ?cioosobowe. (Od 25z??) Serwery o??mioosobowe. (Od 19z??) Oferty dodatkowych us??ug, takich jak VNC, Winrar, Rapi[beeep]loader, ODSiebie Uploader czy przeglÄ?darka internetowa mo??na znale??Ä? tutaj. Je??eli brakuje Ci czego??, na pewno siÄ? jako?? dogadamy. Dla sta??ych klient??w przewidziane zni??ki i konkursy. Co do opinii mojej osoby, my??lÄ? ??e jeden z Administrator??w (J@rek) mo??e siÄ? wypowiedzieÄ? - widzia?? z jakÄ? prÄ?dko??ciÄ? i ilo??ciÄ? upam na hostingi. Z tego co widzia??em, na forum jest kilka poradnik??w jak korzystaÄ? z shell??w - jednak??e chÄ?tnie pomo??emy gdy czego?? nie bÄ?dziesz potrafi??/a obs??u??yÄ?. Zapraszam! http://Seed24.pl // KliczeK Edytowane 24 Maja 2011 przez forest
J@rek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 (edytowane) tak to prawda chÄ?tnym polecam bo naprawdÄ? warto to inny ??wiat o czym siÄ? przekonacie uploaderzy sam korzystam od wielu miesiÄ?cy dlatego wiem fajnie Kliczek ??e da??e?? tÄ? ofertÄ? :)/>/> Edytowane 5 Listopada 2008 przez Aro1002
MaTeJ Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 przyda siÄ? bo osatnio siÄ? tym interesuje ;]
Rekomendowane odpowiedzi