pomeran 2 Napisano 15 Styczeń 2011 (edytowane) Stwarzam temat by dzieliÄ? siÄ? opiniami o firmach hostingowych. Sam aktualnie korzystam z ofert firmy ITL (www.itl.pl). MogÄ? powiedzieÄ? ??e jestem zadowolony z ich us??ug, stabilne serwery i profesjonalna obs??uga to podstawa w tej firmie. Do tego dochodzÄ? ca??kiem atrakcyjne pakiety cenowe. Czy kto?? jeszcze korzysta?? z ich us??ug ? Co o nich my??licie ? Edytowane 15 Styczeń 2011 przez pomeran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 382 Napisano 25 Styczeń 2011 niewiem jak twoj hosting ale ja od kilku lat uzywam no-1.pl i jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam , bardzo duzo opcji platnosci , serwery stabilne mily kontakt , oraz jak zapomnisz zaplacic to nie ma problemu :)/> pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzi 0 Napisano 8 Marzec 2011 Ja polecam od siebie Linuxpl oraz ovh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach