Uplinker Motylek Opublikowano 27 Listopada 2008 Uplinker Opublikowano 27 Listopada 2008 Spotyka siÄ? dw??ch facet??w i jeden m??wi: - JadÄ? na wczasy do Afryki! Na to drugi: - Co tam bÄ?dziesz robi??? Przecie?? tam jest 50 stopni gorÄ?ca w cieniu! - A czy ja muszÄ? siedzieÄ? w cieniu?! :smbiggrinkd6:/> Co mÄ???czy??ni i piwo majÄ? wsp??lnego? - Od szyjki w g??rÄ? sÄ? pu??ci. :smbiggrinkd6:/> SkÄ?d wiadomo, ??e opery mydlane to fikcja? - Bo w prawdziwym ??yciu mÄ???czy??ni sÄ? czuli tylko w ??????ku :smbiggrinkd6:/> Kiedy facet m??wi do rzeczy? - Gdy otwiera szafÄ?. :smbiggrinkd6:/> Dlaczego w??r??d za??ogi astronaut??w jest zawsze kobieta? - Bo kiedy za??oga zgubi siÄ? w kosmosie, kobieta przynajmniej zapyta o drogÄ?. :smbiggrinkd6:/> Cytuj
Uplinker Motylek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Uplinker Opublikowano 4 Grudnia 2008 MÄ???czyzna wyjecha?? w delegacjÄ? i m??wi koledze: - Pilnuj mojej ??ony, a jak mnie zdradzi, to wyrwij jednÄ? sztachetkÄ? z p??otu. Po pewnym czasie wraca do domu a widzÄ?c, ??e jedna sztachetka jest wyrwana, my??li: - "Ten jeden raz to jej wybaczÄ?". Wchodzi do domu, a ??ona krzyczy: - Dobrze, ??e ju?? wr??ci??e??, bo co ja tu prze??y??am! Trzy razy nam ca??y p??ot sztachetka po sztachetce jakie?? ??obuzy rozebra??y! :)/>/> Lato, popo??udnie, mÄ??? m??wi do ??ony: - Mo??e p??jdziemy do ??????ka? - Ale Jasiu jeszcze nie ??pi, jak mu wyt??umaczysz, ??e tak wcze??nie do ??????ka idziemy? A jak co?? us??yszy? - Ja to za??atwiÄ? - m??wi mÄ??? i idzie do Jasia. - Jasiu, sta?? w oknie i licz ubranych na czarno ludzi. Za ka??dego dostaniesz ode mnie z??ot??wkÄ?. Jasiu idzie do okna, rodzice do ??????ka. Jasiu liczy: - Z??oty... dwa... trzy... oj, ojcu by taniej prostytutka wysz??a, procesja pogrzebowa idzie... :)/>/> - Kochany, nie m??wi??am ci tego wcze??niej, ale teraz wiem na pewno. Wkr??tce bÄ?dzie nas troje. - To cudownie! Ale czy jeste?? zupe??nie pewna? - Absolutnie. Oto telegram - jutro przyje??d??a moja matka. Cytuj
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 - CiÄ?gle pijesz i pijesz! Id?? ty kiedy na cmentarz i zobacz, ilu facet??w w twoim wieku umar??o od w??dki! Jaki?? czas p????niej... - Gdzie by??e??? - Na cmentarzu, jak m??wi??a??. - I co? - Nie powiem, du??o zmar??ych... Czyta??em szarfy na wie??cach i tam by??o: "Od ??ony", "Od te??ciowej", "Od sÄ?siad??w", "Od dzieci", "Od przyjaci????"... Ale od w??dki - ani jednego! :)/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi