BlaSyl Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Czesc, zakladam ten temat z mysla o rodzinie :smbiggrinkd6:/>/> Prosze Was o wypowiedzi, mianowicie jakie macie pomysly odnosnie prezentow dla rodziny pod choinke. Sama chcialabym ofiarowac cos przydatnego swoim rodzicom, ale kompletnie nie wiem co. Moze juz kiedys trafiliscie jakims prezentem ? Co to bylo ? Itd. Bede wdzieczna za wypowiedzi i pomysly.
ale-lu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Czesc, zakladam ten temat z mysla o rodzinie :)/>/> Prosze Was o wypowiedzi, mianowicie jakie macie pomysly odnosnie prezentow dla rodziny pod choinke. Sama chcialabym ofiarowac cos przydatnego swoim rodzicom, ale kompletnie nie wiem co. Moze juz kiedys trafiliscie jakims prezentem ? Co to bylo ? Itd. Bede wdzieczna za wypowiedzi i pomysly. Co pod choinkÄ?? Bardzo trudna decyzja je??li nie wiemy co oczekuje od nas druga osoba. Uwa??am, ??e powinien to byÄ? jaki?? drobiazg przydatny na co dzie??.
Rell Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Facet zawsze sie golarkÄ? ucieszy ale taka jakas fajna :)/>/>
Emma Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 wiÄ?c tak.... ekhem tacie kup ferrari, lub najnowsze BMV, mamie kup perfumy te z AVON'u, kt??re oglÄ?da??y??my tj. te za 160 z??... :)/>/> a dla mnie mo??esz kupiÄ? nowego laptopa ale taki ful-wypas ??eby by??. :lol:
BlaSyl Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tobie to kupie Bughatti :lol: Ale mowiac serio, prawdopodobnie prezenty juz mam. Jesli chodzi o golarke, to moj ojciec jest zwolennikiem tradycji :)/>/>
Kafik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Mi wystarczy komplet moich bliskich :)/>/> to jest najwspanialszy prezent :)/>/>
BlaSyl Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 No tak, sentymenty sentymentami, ale kazdy z tych bliskich juz z przyzwyczajenia oczekuje na jakis drobiazg. W tej chwili prezenty mam dobrane, ale doszly dwie kolejne osoby, mowa tutaj o przyjaciolach, ktorzy sa ze mna od dziecka. Nie mowie tutaj o Emmie, bo ona i tak swoj wymarzony prezent ode mnie dostanie lub juz dostala :lol: Do rzeczy. Przyjaciolka ma tyle lat co ja, a przyjaciel jest mlodszy o dwa lata. Ona jest szalona i lubi muzyke, on jest sportowcem, ??wir na punkcie Realu Madryt i Beckhama. Co mam im sprezentowac ?
Rekomendowane odpowiedzi