Skocz do zawartości

Jakie Prezenty ?

Oceń temat:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, zakladam ten temat z mysla o rodzinie :smbiggrinkd6:/>/>

Prosze Was o wypowiedzi, mianowicie jakie macie pomysly odnosnie prezentow dla rodziny pod choinke.

Sama chcialabym ofiarowac cos przydatnego swoim rodzicom, ale kompletnie nie wiem co.

Moze juz kiedys trafiliscie jakims prezentem ? Co to bylo ? Itd.

Bede wdzieczna za wypowiedzi i pomysly.

Opublikowano

Czesc, zakladam ten temat z mysla o rodzinie :)/>/>

Prosze Was o wypowiedzi, mianowicie jakie macie pomysly odnosnie prezentow dla rodziny pod choinke.

Sama chcialabym ofiarowac cos przydatnego swoim rodzicom, ale kompletnie nie wiem co.

Moze juz kiedys trafiliscie jakims prezentem ? Co to bylo ? Itd.

Bede wdzieczna za wypowiedzi i pomysly.

Co pod choinkÄ?? Bardzo trudna decyzja je??li nie wiemy co oczekuje od nas druga osoba. Uwa??am, ??e powinien to byÄ? jaki?? drobiazg przydatny na co dzie??.

Opublikowano

wiÄ?c tak....

ekhem happy.gif

tacie kup ferrari, lub najnowsze BMV,

mamie kup perfumy te z AVON'u, kt??re oglÄ?da??y??my tj. te za 160 z??... :)/>/>

a dla mnie mo??esz kupiÄ? nowego laptopa ale taki ful-wypas ??eby by??.

:lol:

Opublikowano

Tobie to kupie Bughatti :lol: Ale mowiac serio, prawdopodobnie prezenty juz mam. Jesli chodzi o golarke, to moj ojciec jest zwolennikiem tradycji :)/>/>

Opublikowano

No tak, sentymenty sentymentami, ale kazdy z tych bliskich juz z przyzwyczajenia oczekuje na jakis drobiazg.

W tej chwili prezenty mam dobrane, ale doszly dwie kolejne osoby, mowa tutaj o przyjaciolach, ktorzy sa ze mna od dziecka.

Nie mowie tutaj o Emmie, bo ona i tak swoj wymarzony prezent ode mnie dostanie lub juz dostala :lol:

Do rzeczy. Przyjaciolka ma tyle lat co ja, a przyjaciel jest mlodszy o dwa lata. Ona jest szalona i lubi muzyke, on jest sportowcem, ??wir na punkcie Realu Madryt i Beckhama.

Co mam im sprezentowac ?