Kalin 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej, co my??licie na temat nowego hostingu http://www.piggyshare.com ? W sieci dowiedzia??em siÄ? na jego temat: Og??lne informacje: -Minimum 5euro na PayPal -Wyp??aty automatyczne w ka??dy poniedzia??ek -5 leveli,level 1 najni??szy -Polska w grupie B -Minimalny rozmiar pliku - 1mb -mo??liwo??Ä? zarzÄ?dzania plikami(tworzenie folder??w, zmiana nazwy plikow itp.) -upload za pomocÄ? FTP, remoteupload, -dysk o pojemno??ci 500GB dla darmowego konta - max rozmiar pliku to 2GB Stawki dla level1(najni??sze): Dow??d wp??aty : Co o tym sÄ?dzicie ? Edytowane 4 Maja 2011 przez Aro1002 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest 7041 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie ma mo??liwo??ci wrzucania przez FTP (przynajmniej tymczasowo nie ma mo??liwo??ci) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkopisarz 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Faktycznie nie ma jeszcze tej mo??liwo??ci. Kto?? mo??e wie kiedy bÄ?dzie, bo ciekawy serwis siÄ? zapowiada? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CashLife 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Hej, jestem ciekaw kiedy udostÄ?pniÄ? wysy??anie przez FTP. Czekam na odpowied??. pozdro Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dianamik 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Z tego co ja s??ysza??am, to w maju. Tak??e ju?? nied??ugo poczekasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CashLife 0 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 1 Maja 2011 Faktycznie nie ma jeszcze tej mo??liwo??ci. Kto?? mo??e wie kiedy bÄ?dzie, bo ciekawy serwis siÄ? zapowiada? MajÄ? uruchomiÄ? po kwietniu tak??e ju?? nied??uo :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dianamik 0 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 1 Maja 2011 No to maj jest po kwietniu sieroto : Tymczasem muszÄ? siÄ? pochwaliÄ? ??e juz 6Euro zarobi??am :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holigans 7 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) jako stary upload er s??aby ten pigs pobieranie koszmarne linki szybko u padajÄ? hostingu nie polecam megaupload lepszy na nim zarobi??em ju?? 1000z?? pobieranie tez dobre upload trzyma ju?? 2lata nie zosta?? usuniÄ?ty Edytowane 3 Maja 2011 przez holigans Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CashLife 0 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) holigans mo??esz trochÄ? sie rozpisaÄ?? Bo ja mam konto na piggy i mi linki nie wygasajÄ?. Mo??e to kwestia jednego konta kt??re kto?? sobie usunÄ? i nie mog??e?? ??ciagaÄ?. Ludzie na Piggyshare te?? zarabiajÄ? takie kwoty, nie m??wie ??eby sie przekomarzaÄ? po prostu mam z nimi kontakt :)/> Edytowane 4 Maja 2011 przez holigans Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holigans 7 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) ja trafi??em na wiele upload??w ??winki martwych pobieranie ma , limity du??e a na megaupload jest tylko 44 sekund :)/> pobierasz bez limitu szybko premium idzie dostaÄ? na 2 hostingi na megavideo , megaupolad +kasÄ? :)/> wiec polecam megaupload :)/> pracuje z nim ju?? 3 lata jestem zadowolony Edytowane 4 Maja 2011 przez holigans Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CashLife 0 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 4 Maja 2011 No widzisz ja trafi??em na wiele ??ywych idu??o juz pobra??em. A je??li chodzi o czekanie to ja czekam zwykle 45 sekund, wiÄ?c niewielka r????nica. No Ty holigans jeste?? przyk??adem przywiÄ?zania do marki :)/> Ale ka??dy ma inne preferencje prawda? Piggy to nowy hosting ma pare wad ale jest stale ulepszany, ja licze na to ??e bÄ?dzie w 1 lidze :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holigans 7 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 4 Maja 2011 hm jest nowym bÄ?dzie taki sam niebawem jak hf albo filsonic mia??em tam konta premium max 400kb/s a na megaupload 3.2mb jest r????nica chyba o du??o 2 co jest dobrym serwem to przeklej konto premium kosztuje grosze masz max pobierania jedynie co ??winia staje siÄ? popularny ze dajÄ? kasÄ? jak zdobÄ?dzie du??o pobierajÄ?cych i du??o kont premium bÄ?dÄ? olewaÄ? wszystko jak filesonic i hf tego wiara przechodzi na torentty kiedy?? by??y 3 serwery :)/> ka??dy by?? zadowolony : przeklej , rapidshare, odsiebie ??aden uploader nie oszukiwa?? teraz dziÄ?ki tym serwerom jest fake uploady ale tu trochÄ? bezpieczniej bo linki sa sprawdzane uploader fake dostaje banika :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dianamik 0 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 9 Maja 2011 Widac od razu ??e podejrzane, no wystarczy juz ??e ich forumowicze nie wierzÄ? w te tlumaczenia... bo kogo?? obraili? To ban nau??ytkownikai usuwaÄ? posty, a nie blokowaÄ? linki. Nieee to jawne machlojki, przecie?? nie trzeba byÄ? wcale wtajemniczonym w te zagrywki ??eby domy??laÄ? siÄ? prawdy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CashLife 0 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 13 Maja 2011 Znajomi mi m??wiÄ? jak peb moderuje ich posty, zero jakiejkolwiek etyki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dianamik 0 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 14 Maja 2011 A co z FTP na piggyshare? Uruchomili ju??? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi