andreoczko 0 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 13 Maja 2011 Konkretna sytuacja. Jestem informatykiem programistÄ?, jednak jestem nieco zielony je??li chodzi o sieci a to przysz??o??Ä?. Powiedzcie mi, gdzie siÄ? mo??na uczyÄ? obs??ugi sieci etc. Chodzi mi o konkrety, studia mam uko??czone i nie chce mi siÄ? jeszcze raz powtarzaÄ? wszystkich og??lnych informacji. Dajcie link do jakiego?? dobrego technikum etc. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest 7041 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 13 Maja 2011 http://www.mwsl.eu/index.php/pl/strona-glowna/struktura-uczelni/studium-informatyki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateoluki 1 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 13 Maja 2011 Jest kilka dobrych policealnych szk????. Zobacz na przyk??ad This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliia.050 0 Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 16 Maja 2011 Te?? siÄ? nad niÄ? zastanawia??am, jest jednÄ? z najwiÄ?kszych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andreoczko 0 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Share Opublikowano 17 Maja 2011 No dobrze, ale jak tam z wiedzÄ?? DostanÄ? konkrety? Bo w??Ä?czyÄ? PCta to potrafiÄ?. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateoluki 1 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 17 Maja 2011 Masz tam rozpiski godzin, wiÄ?c z g??ry wiesz na co ile czasu po??wiÄ?cisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliia.050 0 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 19 Maja 2011 Ja pracujÄ? w sklepie i musia??am znale??Ä? jakÄ??? szko??Ä? zaocznÄ?. Tu jest co dwa tygodnieâ?? Oby mi siÄ? chcia??o xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andreoczko 0 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Share Opublikowano 22 Maja 2011 Papier wszystko przyjmieâ?? Mateo skÄ?d znasz tÄ? szko??Ä?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateoluki 1 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Share Opublikowano 22 Maja 2011 M??j brat tam siÄ? uczy??. Twierdzi, ??e jak za takie pieniÄ?dze to siÄ? op??aca, ale jak chcesz to poszukaj sobie jeszcze czego??. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andreoczko 0 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Share Opublikowano 22 Maja 2011 Nic lepszego nie znalaz??em, chyba siÄ? do nich przejadÄ? :)/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi