Adis 4156 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Poszukuje grafik??w do wykonania Rang na forum o rozmiarach 150x50 i dobrze by bylo jesli znajdowalo by sie na nich DS z loga forum. kazdy moze zglaszac swoje projekty w tym temacie. Praca kt??ra najbardziej mi sie spodoba zostanie nagrodzona kontem Rapidshare Edytowane 29 Lutego 2008 przez Adis Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hozar 672 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 6 Stycznia 2008 Pierwsza Praca w Photoshopie B) Robic dalej czy lepiej nie :)/> Edit: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adis 4156 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Share Opublikowano 6 Stycznia 2008 Hozar postaraj sie bardziej :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chazy_Chaz 382 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wiec tak bym to widzial Ja :)/>/> Admin: Jr. Mod: Uploader: Uplinker: VIP: Member: Banned: Ad1.Oraz Brakujacy : Friend: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kajus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 7 Stycznia 2008 Chaziu wiesz te belki sa kozackie, tylko jeszcze jakas ladna ramka by sie przydala, co Ty na to?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chazy_Chaz 382 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 7 Stycznia 2008 ramke mozna dodac chodz ja bym nie dawal bo : tak bardziej zlewaja sie ze stronka :)/>/> i badziej wygladaj na takie "wbudowane" :)/>/> ^^ ale to tylko moje zdanie :)/>/> a tak wog??le to dziekuje i ciesze sie ze sie podobaja :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adis 4156 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Share Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak dla mnie to belki sa wypas :)/>/> wlasnie zabieram sie za dodawanie do rang :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nnznp. 681 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 7 Stycznia 2008 Super dla mnie swietne widac ze Chaziu sie postaral.. :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi