Gość Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Share Opublikowano 9 Września 2011 Pogoda w naszym kraju jest raczej nieprzewidywalna i tak jak u mnie w tej chwili pada deszcz. :girlsighhw:/> Napiszcie w jakiej czÄ???ci kraju, europy czy ??wiata w??a??nie pada deszcz i czy lubicie taka pogodÄ?. :thx:/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest 7041 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Share Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Dla ciekawych, na tej stronie znajduje siÄ? mapa gdzie aktualnie pada w Polsce :girlsighhw:/> http://nowa.pogodynka.pl/radary/gradary/ Ja osobi??cie wolÄ? s??o??ce ni?? deszcz :thx:/> Edytowane 9 Września 2011 przez forest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
User 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Share Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Pogoda w naszym kraju jest raczej nieprzewidywalna i tak jak u mnie w tej chwili pada deszcz. :girlsighhw: Napiszcie w jakiej czÄ???ci kraju, europy czy ??wiata w??a??nie pada deszcz i czy lubicie taka pogodÄ?. pada w Kambod??y , lubiÄ? s??oneczko :Danseurvert: Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez User Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi