Puchatka13 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Apetyt na Mi??o??Ä? (2008) [sezon 01] [odc.01] [AVI] [WebRip.Xvid] InfoProdukcja: PolskaPremiera: 2008. 07. 13Dane techniczne: 13 odcinków x ok. 23 min.ZdjÄ?cia rozpoczÄ???y siÄ? we wrze??niu 2006. Plenery: ?ód??. OpisPo M jak mi??o??Ä? , "Tylko mi??o??Ä?", "Pierwsza mi??o??Ä?" nadchodzi nowy serial "Apetyt na mi??o??Ä?"Bohaterkami serialu bÄ?dÄ? dwie m??ode kobiety, które wspólnie wynajmujÄ? mieszkanie i prze??ywajÄ? mi??osne uniesienia. Kogo zobaczymy w "Apetycie na mi??o??Ä?"? Zupe??nie nieznane Plotkowi twarze, jak podaje portal Plejada, wystÄ?piÄ?: Wojciech Mecwaldowski, Maja Maj, ?ukasz Simlat, Sambor Czarnota (na zdjÄ?ciu), Dorota Pomyka??a, Tomasz Sapryk. Tylko w epizodzie pojawi siÄ? znany i lubiany Tomasz Karolak . Dane techniczne AVI This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Opis uploadu This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się 01x01 AVI This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się lub This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się lub This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się lub This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się lub This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się bez hasla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi