Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

• advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Gość

42 prawdy życiowe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

42 prawdy ??yciowe

1. Bia??a kredka - nierozwiÄ?zana zagadka dzieci??stwa.

2. Bramki w sklepie - mimo ??e nic nie zwinÄ???e??, i tak boisz siÄ?, ??e zapiszczÄ?.

3. Babcie - pod blokiem mogÄ? sterczeÄ? dwie godziny, ale w tramwaju piÄ?ciu minut nie ustojÄ?.

4. Sprawiedliwo??Ä? - jazda na rowerze pod wp??ywem alkoholu: 5 lat, molestowanie seksualne: 3 lata w zawieszeniu.

5. Potrzeba jednej iskry, by spaliÄ? las, ale ca??ej paczki zapa??ek, by rozpaliÄ? grilla.

6. Kiedy?? bÄ?dÄ? tak bogaty, ??e jednoraz??wkÄ? bÄ?dÄ? goli?? siÄ? tylko raz.

7. Polsat - oglÄ?dasz sobie z rodzinkÄ? reklamy, a tu nagle film.

8. Polska - tutaj nawet kryzys siÄ? nie uda??.

9. Bill Gates - okrada go 75% ludzko??ci, a i tak jest najbogatszy.

10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie d??ugo??ci cz??onka wraz z krÄ?gos??upem.

11. Pan Mietek spod tr??jki nie ma nawet matury, a za piwo zreperuje prom kosmiczny.

12. Le??akowanie w przedkoszlu - kiedy?? kara, a teraz ka??dy chcia??by te 2 h snu w ciÄ?gu dnia...

13. Mleko na gazie tylko czeka, a?? siÄ? odwr??cisz.

14. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty.

15. ?acina - jedyny jÄ?zyk, w kt??rym nawet â?žg??wno" brzmi mÄ?drze.

16. Nawet, jakby papier toaletowy mia?? 8 warstw, to i tak z??o??ysz go na p????

17. A4 - jedyna p??atna jednopasm??wka na ??wiecie.

18. Najlepszym dowodem na to, ??e w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, ??e siÄ? z nami nie kontaktujÄ?.

19. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za p???? ceny.

20. Jerzy Dudek - przypuszczalnie najlepiej zarabiajÄ?cy kibic Realu Madryt.

21. Jak Polacy uniknÄ?li kork??w na autostradach? Nie wybudowali autostrad!

22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pÄ?knie guma, masz przerÄ?bane.

23. Je??eli trzeci dzie?? nie chce ci siÄ? pracowaÄ?, to znaczy, ??e to ju?? ??roda.

24. Ko??Ä? piszczelowa - urzÄ?dzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju.

25. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobiÄ? ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobiÄ? ci spodnie.

26. Chleb - zero marketingu, najwy??sza sprzeda??.

27. Britney Spears: â?žJestem za karÄ? ??mierci. PrzestÄ?pca powinien mieÄ? nauczkÄ? na przysz??o??Ä?."

28. Egzamin - na korytarzu ka??dy wmawia ci, ??e nic nie umie.

29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po us??yszeniu dzwonka pozwalajÄ? mu doko??czyÄ? wypowied??.

30. Paradoks seksualny - seks mo??na uprawiaÄ? od 15 roku ??ycia, a oglÄ?daÄ? - od 18.

31. Okres i wyp??ata - jedno i drugie jest co miesiÄ?c, a jak nie ma, to znaczy, ??e kto?? was zdrowo wyrucha??.

32. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisa??a maturÄ?, interpretujÄ?c swoje wiersze - i dosta??a 60%.

33. Studenci pierwszego roku - spieszmy siÄ? ich poznawaÄ?, tak szybko odchodzÄ?...

34. Gdy umrÄ?, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy bÄ?dzie mnie odwiedzaÄ? co niedzielÄ?.

35. PieniÄ?dze szczÄ???cia nie dajÄ?. Ale pozwalajÄ? wygodnie byÄ? nieszczÄ???liwym.

36. Ma??y palec u nogi powsta?? tylko po to, by bole??niej walnÄ?Ä? siÄ? o szafkÄ?.

37. Kanapka studencka - chleb posmarowany no??em.

38. PieniÄ?dze z pierwszej komunii - do dzi?? nie wiesz, gdzie siÄ? podzia??y.

39. Nimfomanka - kobieta, kt??ra pragnie seksu tak czÄ?sto jak przeciÄ?tny mÄ???czyzna.

40. Polska waluta - tylko tutaj z??oty jest srebrny.

41. W pracy poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.

42. Feminizm ko??czy siÄ?, gdy trzeba wnie??Ä? szafÄ? na 8. piÄ?tro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14. -Mamo, co to znaczy orgazm? -Ja nie wiem, zapytaj taty.

to jest najbardziej zyciowe :D ale kto sie pyta dziewcyzna czy chlopak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi