Gość Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Samotni, zajÄ?ci, szczÄ???liwi, ... Do kt??rej grupy nale??ycie? Jaki jest wasz stosunek do mi??o??ci? Jeste??cie sami czy macie kogo??? Czujecie siÄ? szczÄ???liwi, czy wrÄ?cz przeciwnie? Wolicie byÄ? samotni, czy zawsze musicie z kim?? byÄ?? Cytuj
forest Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jeste??cie sami czy macie kogo??? - Mam. Czujecie siÄ? szczÄ???liwi, czy wrÄ?cz przeciwnie? - szczÄ???liwy ;) Wolicie byÄ? samotni, czy zawsze musicie z kim?? byÄ?? - z byle kim nie, tylko z tÄ? jedynÄ? wyjÄ?tkowÄ? :) Cytuj
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mi??o??Ä? jest najwa??niejsza w ??yciu cz??owieka i oczywi??cie mam kogo?? z kim jestem szczÄ???liwa :D raczej nie wyobra??am sobie byÄ? samotnÄ? osobom :D Cytuj
toure Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 nieszczesliwy, czuje sie sam, chcialbym kochac kogos chcial;bym byc kochany Cytuj
beliar Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 sczesliwie zakochana ze wzajemnoscia Cytuj
LEADER Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 SzczÄ?sliwy , mam ??onkÄ? , ??licznÄ? c??reczkÄ? i jestem bardzo zadowolony :D Cytuj
Ciri Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 zajÄ?ta i szczÄ???liwa :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi