Gość Napisano 9 Grudzień 2011 W kim siÄ? kochacie Ok, czas na wstydliwe wyznania! Ka??dy z nas siÄ? kiedy?? (albo nawet i teraz) podkochiwa?? w kim?? znanym, czy to aktorze, piosenkarzu czy te?? innej gwie??dzie. :P A zatem kawa na ??awÄ?, opowiedzcie do kogo wzdychali??cie! :yahoo!: A mo??e jest to osoba w Waszym otoczeniu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 9 Grudzień 2011 ja by??em w Aro1002 :haha: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudzień 2011 ja by??em w Aro1002 :haha: A my??la??am ??e we mnie :wallbash: :crying: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J@rek 20422 Napisano 10 Grudzień 2011 Kometko ??le mnie zrozumia??a?? by??em w aro teraz w tobie :cmok: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Grudzień 2011 (edytowane) No to co innego ja w Tobie te?? :yahoo!: :buziak: Edytowane 10 Grudzień 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frezja 1 Napisano 12 Grudzień 2011 (edytowane) Oczywi??cie ??e w swoim ch??opaku siÄ? kocham , jest cudowny :D a je??li chodzi o ??wiat filmu i muzyki to jest ten :P Edytowane 12 Grudzień 2011 przez frezja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toure 8 Napisano 28 Styczeń 2012 ha ha niezly temat. jak bylem mlodszy to podobala mi sie Britney :P za czasow cyyab pierwszego albumu, wiadomo im dalej tym gorzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bl@ck 15887 Napisano 3 Grudzień 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciri 30 Napisano 6 Grudzień 2014 Ian Somerhalder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach