Gość Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 10 Grudnia 2011 Podjadanie miÄ?dzy posi??kami. Czy kto?? ma taki zwyczaj? Zwyczaj, kt??rego wiÄ?kszo??Ä? powinna siÄ? oduczyÄ?? Podjadacie miÄ?dzy posi??kami? Ja tam sobie nie ??a??uje, ale fakt jest faktem ??e tak siÄ? nie powinno robiÄ? . Powinno siÄ? zjadaÄ? 5 posi??k??w dziennie bez podjadania. Podjadanie prowadzi czÄ?sto do oty??o??ci, ale kto o tym my??li jak widzi co?? smacznego. :rollloght: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest 7041 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 10 Grudnia 2011 u mnie nastÄ?puje to zazwyczaj 30 min po posi??ku ( bo wtedy znowu staje siÄ? g??odny :) ) a co do oty??o??ci to nie nie zgodzÄ? bo to ju?? jest sprawa ka??dego z nas osobno. Jedni bardzo szybko tyjÄ? a drudzy jedzÄ? jedzÄ? i wg nie przytyjÄ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frezja 1 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Share Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja po posi??ku lubiÄ? sobie zje??Ä? co?? s??odkiego :D no i kiedy tylko mam ochotÄ? :smlolty: a co tam kochanego cia??ka nigdy nie za du??o :rollloght: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi