zdzik Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Przede wszystkim Weso??ych ?šwiÄ?t!! :D My??lÄ? ??e chyba faktycznie da siÄ? takÄ? przyja???? utrzymaÄ?, ale te?? trzeba spe??niÄ? odpowiednie warunki. Toure, tego bloga pisze Adept. Znam go??cia, bo tworzy on porady dla par i singli. ??yciowe porady, fajnie ??e mi go przypomnia??e?? ;) Cytuj
toure Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 no i jak tam sie potoczylo???? jestescie przyjaciolmi czy wyszlo cos wiecej? Cytuj
zdzik Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 To nie jest taka prosta sprawa i na pewno nie rozwiÄ???e siÄ? w miesiÄ?c :) Fakt faktem ??ciÄ?gnÄ???em te poradniki Szabelskiego i sobie powoli czytam. One sÄ? o tyle ciekawe, ??e traktujÄ? nieco o psychologii i generalnie spo??ecze??stwie. Nie sÄ? jakimi?? pustymi s??owami kolesia chcÄ?cego zarobiÄ?, ja tak przynajmniej to odbieram :) Wiele prawd zawar?? :) Cytuj
toure Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 o to wlasnie chodzi, nie mozna patrzec na wszystko plasko. ja go najbardziej cenie za to ze stara sie pomoc innym przy pomocy swojej wiedzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi