toure Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 dlaczego zaden odtwarzac online nie dziala od 2 dni??? hakerzy to tez zaatakowali??? Cytuj
forest Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Je??eli chodzi Tobie o filmy kt??re sÄ? na MegaVideo to przeczytaj sobie np ten artyku?? http://www.dobreprogramy.pl/MegaUpload-zamkniety-kierownictwo-aresztowane,Aktualnosc,29892.html Cytuj
toure Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 Je??eli chodzi Tobie o filmy kt??re sÄ? na MegaVideo to przeczytaj sobie np ten artyku?? http://www.dobreprog...nosc,29892.html no dobra ale to w takim razei strony typu ekino itd to wsyztskie opieraly sie na megavideo??? nie moge znalezc zadnego filmu online :D czy to oznacza koniec strony ekino??? mam tam premium cholera :/ Cytuj
forest Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 "Przepraszamy, niestety ten film nie jest dostÄ?pny poprzez ??aden z dostÄ?pnych darmowych odtwarzaczy megavideo, videobb, videozer. Prosimy spr??bowaÄ? p????niej, za wszelkie niedogodno??ci przepraszamy." Poczekaj kilka dni a jak nie no to lipa, wszyscy uploaderzy na Fileserve dostali zbiorowego bana, filesonic skasowa?? wszystkie pliki. Jestem ciekawy czy za miesiÄ?c bÄ?dzie co?? jeszcze wg dzia??a??o, czy bÄ?dzie mo??na jaki?? film ??ciÄ?gnÄ?Ä?, obejrzeÄ? przez neta Cytuj
toure Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2012 "Przepraszamy, niestety ten film nie jest dostÄ?pny poprzez ??aden z dostÄ?pnych darmowych odtwarzaczy megavideo, videobb, videozer. Prosimy spr??bowaÄ? p????niej, za wszelkie niedogodno??ci przepraszamy." Poczekaj kilka dni a jak nie no to lipa, wszyscy uploaderzy na Fileserve dostali zbiorowego bana, filesonic skasowa?? wszystkie pliki. Jestem ciekawy czy za miesiÄ?c bÄ?dzie co?? jeszcze wg dzia??a??o, czy bÄ?dzie mo??na jaki?? film ??ciÄ?gnÄ?Ä?, obejrzeÄ? przez neta zaraz bede plakal :/ chyba zaczne sciagac na zapas bo nie stac mnie na gry za 150 zl :/ albo by isc co chwile do kina za 30 zl by obejrzec jakis film. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi