kubas93-14 1 Napisano 1 Styczeń 2009 Najbardziej wciÄ?gne??a mnie gra Nfs MW mia??a wspania??a fabu??Ä? kt??ra po??ar??a mi dobre kilkana??cie godzin rozgrywki.Dobrze ze Undercover zosta?? zbli??ony do tej czÄ???ci NFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzuan 3 Napisano 27 Kwiecień 2009 wed??ug mnie najlepsze czesc z serii.. ;] Najwiecej poscigow policyjnych.. To po prostu uwielbiam.. Moj rekord w uciekaniu to cos kolo 1:20.. Ale nie jjestem pewien.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aCId_aka_Mike 0 Napisano 13 Sierpień 2009 Zgadzam sie :)/> z reszta.. moim zdaniem MW to najlepsza czesc NFS'a a Undercover hmm... dobry, ale jak dla mnie przes??odzony ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafiozo 16 Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) nfs2 ,undeground ale po pewnym czasie siÄ? nudzi ale z hot prisut2 nie bo mo??na na necie po??migaÄ? lub gta z netem Edytowane 17 Maj 2010 przez mafiozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marches 0 Napisano 27 Maj 2010 dla mnie jest underground 1 by?? super :)/> niby trasy wyznaczone ju?? ale to napiÄ?cie jak do ko??ca dos??ownie kilku chwil brakowa??o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mumia57 2 Napisano 14 Czerwiec 2010 Mnie najbardziej wciÄ?g??y tylko 2 czÄ???ci . - Nfs Mw (Most Wanted) - Nfs Ps (Pro Street) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dj_Tom 1 Napisano 16 Sierpień 2010 Ja powiem tak, NFS MW jest najlepszÄ? czÄ???ciÄ? no i carbon jeszcze jest dobry , reszta to niestety s??abe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach