elock 829 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Share Opublikowano 10 Marca 2012 Gracie ? je??li tak to w jakie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest 7041 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Share Opublikowano 10 Marca 2012 no Eurobusiness-u nie trzeba chyba nikomu przedstawiaÄ? na czym polega ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Share Opublikowano 11 Marca 2012 Ja tak??e gram w Eurobusiness ale zdarza siÄ? r??wnie?? ??e gram z ma??ymi dzieÄ?mi w warcaby albo chi??czyka :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elock 829 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Share Opublikowano 11 Marca 2012 polecam gre "kolejka" :D genialna gra zar??wno gram z m??odszym rodze??stwem (12-14 lat) jak i ze znajomymi no a ogolnie uwielbiam ekonomiczne jak cashflow, czy ten podstawowy eurobiznes jak i monopoly czy wysokie napiÄ?cie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bl@ck 15889 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Share Opublikowano 3 Grudnia 2014 ostatnia moja gra planszowa to by??a chyba chi??czyk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
User 0 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Share Opublikowano 22 Listopada 2018 Monopoly Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi