L4Y Â? 15560 Napisano 12 Styczeń 2009 (edytowane) Hrabia ma jechaÄ? na wojnÄ?. Janie, masz tu klucz do pasa cnoty hrabiny. Pilnuj klucza i hrabiny! Dobrze hrabio. Hrabia pojecha??. Po dziesiÄ?ciu minutach dogania go Jan: Hrabio, nie pasuje! *************************************************** Podczas gry hrabiego na fortepianie wchodzi lokaj i m??wi : Jak pan hrabia ??licznie gra ! ( z entuzjazmem ) Eee tak se tylko popier**lam . Jak pan hrabia siÄ? brzydko wyra??a ! Ale za to ??licznie gram !!!! *************************************************** Janie ! Tak Panie? Kto wysiusia?? na ??niegu: Weso??ego Alleluja Panu Hrabiemu? Ja Panie. Przecie?? nie umiesz pisaÄ?! Ale Pani Hrabina mnie prowadzi??a... *************************************************** Na balu ta??czy Hrabia z HrabinÄ?. W pewnym momencie Hrabina m??wi do Hrabiego: Ale p. Hrabia ??adnie ta??czy A tak sobie p[beeep]m!! Ale p. Hrabia brzydko m??wi. Ale za to ??adnie ta??czÄ?! W czasie intymnej sytuacji Hrabina pu??ci??a bÄ?ka i m??wi do Hrabiego : Czy to mo??e zostaÄ? miÄ?dzy nami?? Ja bym tam wola?? ??eby siÄ? rozesz??o. Edytowane 16 Styczeń 2009 przez Kami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manga 90 Napisano 22 Luty 2009 Bal, m??oda margrabianka ta??czy ze starym hrabiÄ?. - Ile?? to lat macie, hrabio? - OsiemdziesiÄ?t, moja panno! - Powiada pan? Nie da??abym... - Bo te?? i ja bym prosiÄ? nie ??mia??! --------------------------------- Pani hrabina by??a niezadowolona z tego, jak jej pokoj??wka, Elena, sprzÄ?ta. Znalaz??szy warstwÄ? kurzu na stole w pokoju jadalnym, zaczyna jej z??orzeczyÄ?. Elena na to: - Jestem lepszÄ? kucharkÄ?, ni?? pani. SprzÄ?tam dom lepiej, ni?? pani. - Kto tak powiedzia??? - Pan hrabia. I jestem lepsza w ??????ku, ni?? pani. Hrabina u??miechnÄ???a siÄ? szyderczo i powiedzia??a: - Co, i m??j mÄ??? ci tak powiedzia??? - Nie, ogrodnik! ----------------------------- - Janie, kiedy to ostatnio polowali??my na jelenia? - Wczoraj, Ja??nie Panie. - No widzisz! To dlaczego dzi?? na obiad znowu jest konina? - ProszÄ? wybaczyÄ?, ale kucharz serwuje tylko to, co Ja??nie Pan raczy trafiÄ?! ---------------------------- Dzieci podchodzÄ? do hrabiego spacerujÄ?cego po parku i wskazujÄ?c na zamek, pytajÄ?: - Czy pan mieszka w tym zamku? - Tak. - A czy tam nie ma ??adnego straszyd??a? - Nie ma. Jestem jeszcze kawalerem. ------------------------------ Hrabia zosta?? ambasadorem Polski w Londynie. Dwa lata p????niej baronowa pyta go: - Czy du??o trudno??ci sprawia panu hrabiemu jÄ?zyk angielski? - Mnie - nie. Anglikom - tak. ----------------------------- Do pokoju hrabiego wchodzi lokaj i m??wi: - Panie hrabio, znowu przyszed?? ten ??ebrak kt??ry twierdzi, ??e jest pana bliskim krewnym i ??e mo??e tego dowie??Ä?. - To chyba jaki?? [beeep]? - Ja te?? tak pomy??la??em, ale to jeszcze nie dow??d! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach