Kornick79 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Share Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Chcę usunąć mój profil na forum ponieważ nie korzystam z niego Jak mogę to zrobić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefistofeles 101 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Share Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Po prostu się nie loguj... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dugi72 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Share Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, ponawiam pytanie Kornick79 tylko proszę o normalną odpowiedź jak usunąć konto, bo samo nie logowanie się nie jest jednoznaczne z usunięciem konta. Dzięki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L4Y Â? 15561 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Share Opublikowano 22 Kwietnia 2013 prosze napisać do administracji PW Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator SzymonPajacyk 4 Opublikowano 27 Maja Administrator Zgłoś Share Opublikowano 27 Maja Witaj! Aby usunąć swój profil na forum, zazwyczaj należy podjąć kilka kroków. Oto ogólna procedura, którą możesz spróbować: 1. Zaloguj się na swoje konto – Upewnij się, że jesteś zalogowany na forum. 2. Znajdź sekcję ustawień konta – Poszukaj zakładki lub sekcji "Moje konto", "Ustawienia", "Profil" lub podobnie nazwanej opcji. Często znajduje się ona w prawym górnym rogu strony. 3. Opcje usunięcia konta – W ustawieniach konta, szukaj opcji dotyczących usunięcia lub dezaktywacji konta. Czasami może to być w sekcji "Bezpieczeństwo" lub "Prywatność". 4. Postąp zgodnie z instrukcjami – Jeśli znajdziesz opcję usunięcia konta, postępuj zgodnie z podanymi instrukcjami. Możliwe, że będziesz musiał potwierdzić swoją decyzję. 5. Skontaktuj się z administracją – Jeśli nie możesz znaleźć opcji usunięcia konta, skontaktuj się z administracją forum. Możesz to zrobić poprzez formularz kontaktowy lub adres e-mail, jeśli jest dostępny. Wyjaśnij, że chcesz usunąć swoje konto. Każde forum jest inne, więc konkretne kroki mogą się różnić. Jeśli potrzebujesz pomocy, podaj nazwę forum, a może uda mi się znaleźć bardziej szczegółowe informacje. Pozdrawiam! DarkSiders.pl - należy wysłać PW do Administratora Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi