Gość gregorio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jaka muzyke lubicie? Ja bardzo lubie posluchac muzyki z lat 80. Jesli ktos ma fajne kawalki to wrzucac na forum
Karol Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Lubię słuchać muzyki klubowej np.trance ale i muzyki komercyjnej w radyjku.
jj32 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Moja muza to Polski Dance , Disco Polo , Dance, Italo Disco , itp. wszystko co w miarę spokojne
~~*Zalewa*~~ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Hmm ja lubie techno disco polo no i jakis pop czasami hip hop a kawałki z lat 80 to nie wiem Juri Shatov - Biełyje Rozy xD Alphaville - Forever Young nie wiem czy dobrze napisałem
Panters Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Muzyka lat 70-tych i 80-tych to moje oczko w głowie, moja miłość i źródło pozytywnej energii. Dzisiaj już się nie tworzy takiej muzyki, a wszystko co produkuje się teraz jest tylko nieudolną kopią tej muzyki. Takie jest moje zdanie - zaznaczam." Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, daj znać!
zbyl Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Preferuję muzykę elektroniczną w stylu J.M. Jarre'a a z polskich Marek Biliński
WaniuSiek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Ja wszystko co mi "wpadnie w ucho" :)/>/>
Fausto Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Hmmmmm :rolleyes: Techno..Trance..Dance..Hardcore..Hardstyle..Alternatywna..Drum & Bass..Disco Polo..Klasyczna..Operowa Pozdrawiam
cwergol Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jumpstyle dance techno hip hop
wicia365 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 mój typ muzyki to techno i hip hop
Kafik Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Oczywiście! Oto poprawiony tekst z użyciem polskich znaków oraz sformatowany w BBCode: ``` Głównie house, electro-house, tribal, schranz, speed garage... ... i wiele wiele innych odmian house'u :) a także hip-hop polski (Eldo, Grammatik, Płomień 81, O.S.T.R... ...) jak i zagraniczny (2Pac, DMX, ...). Muzyka z lat 80' też podchodzi, jeśli wpada w ucho :) Nie lubię tylko komercyjnego Trance'u bleeeh. pozdrO! ``` Jeśli potrzebujesz dalszych zmian lub innego formatu, daj znać!
Zwirek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oczywiście! Oto poprawiony tekst z polskimi znakami: "Hehe, no tak i jak zwykle napiszę coś odmiennego... trzeba być oryginalnym :) Ja preferuję rytmy jamajskie - tj. reggae i wszystko, co z tą muzyką związane - mianowicie szeroki zakres jej odmian od dubu, klasycznego roots, poprzez dancehall do jakiegoś ska po lekki rock ;) No i bywa, że i polskim HH nie pogardzę B) Co do muzyki lat 70, to oczywiście, że nieustannie słucham Boba M. :) A i po dzisiejszej audycji, kto wie, może się industrialem trochę zainteresuję... całkiem miły dla ucha :) Więc jak widać - u mnie pełna wszechstronność..." Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy lub jakichkolwiek zmian, daj znać!
mrpeppermint Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Lata 60-80 Ameryki. A jak mnie coś weźmie to nawet standardowego Popu posłucham. A no i oczywiście Jazz...raczej acid niż smoth.
Przemo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja słucham głuwnie muzyki Trance... Armin Van Buuren oczywiście :)/>/> ale zajdzie się czasem na posłuchanie muzyki pop no i czasem nawet Disco Polo xD Pozdro
szymon Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Ja lubiÄ? - 2 piosenki zespo??u Kombii ( "Sen siÄ? spe??ni" i "Pokolenie" ) - 2 piosenki Virgina ( "D??aga" i "Szansa" ) - 1 piosenkÄ? HammerFall ("Threshold") - 3 piosenki Feela ( "Jest juz ciemno" , "Poka?? na co ciÄ? staÄ?" , "Jak anio??a g??os" ) - 2 piosenki Bloga 27 ( "Hey Boy" , "U la la la" ) - Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez szymon
kudlaty00 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 rock, metal plus np dobry polski hip hop (Lona, Fisz), po elektronike :)/>/>
BlaSyl Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Trance - to cos przy czym sie rozplywam, znikam, odchodze w swoj wlasny swiat..... Jezeli chcecie uslyszec fajne brzmienia to koniecznie posluchajcie tego Aly & Fila - Key of Life lub Dj Tiesto - Adagio for strings...to sa moje the best of :)/>/> Wiele osob niestety myli Trance z techno, zal mi takich ludzi, bo zazwyczaj uwazaja, ze znaja sie na muzyce. Jesli chodzi o disco polo, italo disco itp. to slucham tylko wtedy kiedy napadnie mnie jakas masakryczna ochota na odmiane, choc zdarza sie to bardzo zadko. Nie jestem ograniczona, jestem bardzo otwarta na rozne rytmy, dlatego czasami lubie posluchac popu, nawet punk rocka, ale tylko najlepszych kapel typu Green Day.
Balzac Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dobrze powiedziane Silje :)/>/> Nie ma to jak TRANCE. Polecam m.in.: Members of Mayday "Team X-Treme", Cosmo "We Trust in Trance", Dj Shog "This is my Sound" :)/>/>, Madelyne "Beautiful Child (Hiver & Hammer Remix)", Darude "Music", Dj Joop! "The Future", Gary D. Meets Bas Van De Eijken "Hard Trance Rulez" :)/>/>, Flarup "Learn As You Listen (Blitzfaktor Remix)", Mike Nero "Ready to Flow 2008", Guru Josh Project "Infinity 2008"...itd.
Emma Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Green Day. Simple Plan. Kat DeLuna. To g????wnie, ale s??ucham te?? innych 'topowych' piosenek.
yenkoo Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Dobra nuta nie jest zla, jak jade w dalsze trasy to najchetniej slucham jakiegos HH czy lekkiego rocku ale nie polskiego. Do szkoly rano rajd po drodze krajowej Mocny Rock albo jakis Trance.
Gość Paula7721 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Ja bardzo lubiÄ? s??uchaÄ? muzyki POP,JAZZ oraz TRANCE :)/>/> :)/>/> Czasami lubiÄ? pos??uchaÄ? te?? Rock ,ale dosyÄ? rzadko :)/>/> Pozdrawiam :)/>/> Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Paula7721
bel Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 LubiÄ? pos??uchaÄ? jazzu, polecam tutaj stronÄ? pilsner.pl na kt??rej mo??na ods??uchaÄ? archiwalne audycje "Siesta" nadawane w radiowej "Tr??jce", NajczÄ???ciej s??ucham jednak rock'a progresywnego (czy te?? art-rock'a). Polecam ??wietny polski zesp???? Riverside.
siksa1986 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Panu nade mnÄ? ju?? podziÄ?kujemy :)/>/> Hehe a tak poza tym: chillout i czÄ?sto to co polskie w postaci rocka ale do klub??w te?? siÄ? chodzi wiÄ?c r????norodnie :)/>/>
Golbi Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Wszystkie odmiany House oraz po??Ä?czenie House+Jungle=GARAGE :)/>/> i ogolnie wszystko co w ucho wpada.
ninia79 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja slucham wszystkiego co mi do ucha wpadnie. Wiekszosci to techno i disco.
Black Identity Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Hardtechno: Showtek, Prophet, Alpha Twins, Zany, Headhunterz, Dj Luna i wiele wiele innych........ Tak pozatym to slucham wszystkiego oprocz disco polo i hip hopu.
ale-lu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Przede wszystkim najwiÄ?ksze przeboje z r????nych rodzaj??w muzyki.
Maxi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Sciemka wam...a ja uwielbiam lata 80-2001...sa naj z najleprzych lat..... :)/>/> Euro Dance jest wypalowe....jesli ktos nie sluchal--to niech zaluje troche.....a tak to kazdy slycha to co ucho przyciaga..... :)/>/>
iTTAM Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja s??ucham wszystkiego. Mo??e podam swoich ulubionych wykonawc??w: Linkin Park, Akon, Eminem, Tiesto, Perfekt, Paktofnika. Jak widzicie rozrzut jest du??y :)/>/>
Hans Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Og??lnie to wszystkiego s??ucham co mi w ucho wpadnie. Ale moim ulubionym zespo??em jest 52 DÄ?biec, oni tworzÄ? za[beeep]isty hh, najlepszy jak dla mnie. Ale lubiÄ? te?? pos??uchaÄ? bardziej komercyjnej muzyki, pop, dance czy techno, zale??y co na esce leci ; P
Rekomendowane odpowiedzi