Skocz do zawartości

najlepsza muzyka dla Was

Gość gregorio

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie tylko i wy??Ä?cznie Hip-Hop, Rap Polski.. A jeszcze dokladniej - z Poznania. Jedyna muzyka kt??ra mowi o tym co sie naprawde dzieje na swiecie. Zadnych k??amst, sama prawda..!

Edytowane przez Rzuan
  • 5 weeks later...
Opublikowano

Przede wszystkim dzie?? dobry.

W??r??d nat??oku styl??w kt??re przewijajÄ? siÄ? przez m??j odtwarzacz wyr????niÄ? mogÄ? zar??wno Drum'n'bass, industrial, ambient, jak i grind core, czy ro??ne odmiany i wariacje muzy metalowej.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Opublikowano

ja zaczolem od ,p??yty "DREAMDANCE.de" i tak jakos mi tak zostalo potem sie przezucilem na hardtrance,i oczywiscie po udanej imprezie w 2008 Q-DANCE oczywiscie na takich artystow jak HEADHUNTERZ NOISECONTROLL,DJ ZANY i to co mi wpadnie do ucha,ale p??ytka dream dance zawsze musiala byc (oczywiscie jak by?? dostep do niej)

• 4 months later...
  • 9 months later...
Opublikowano

S??ucham r????nej muzyki :)/> ale najbardziej lubiÄ? rock, metal i pop :)/> w??a??ciwie wszystko co wpada w ucho bo lubiÄ? bardzo ta??czyÄ? :)/> nawet jak robiÄ? co?? w domu to przy tym te?? ta??czÄ? :)/>

• 3 weeks later...
Opublikowano

Dla mnie tylko i wy??Ä?cznie Hip-Hop, Rap Polski.. A jeszcze dokladniej - z Poznania. Jedyna muzyka kt??ra mowi o tym co sie naprawde dzieje na swiecie. Zadnych k??amst, sama prawda..!

• 10 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Opublikowano (edytowane)

jako?? nie widaÄ? tu wielu zwolennik??w metalu. Osobi??cie uwielbiam trash i black metal. Oczywi??cie hard rock z lat 70-80, przede wszystkim Black Sabbath i Deep Purple. MogÄ? ich s??uchaÄ? ca??y dzie?? i jak Panters zaznaczy??, to jest prawdziwa muzyka.

P.S. Ka??dy s??ucha czego lubi i to jest jego sprawa, najwa??niejsze, ??e muzyka zbli??a ludzi, ona nie potrzebuje s????w, bo nie zawsze da siÄ? jÄ? s??owami opisaÄ?.

pozdrawiam.

Edytowane przez athe
  • 1 year later...
Opublikowano

No to siÄ? wyr????niÄ?, bo s??ucham szeroko pojÄ?tej muzyki rockowej, czyli od rocka po ciÄ?zki metal. S??ucham du??o muzyki z lat 60-80.

• 1 month later...