Gość gregorio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jaka muzyke lubicie? Ja bardzo lubie posluchac muzyki z lat 80. Jesli ktos ma fajne kawalki to wrzucac na forum Cytuj
Karol Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 LubiÄ? s??uchaÄ? muzyki klubowej np.trance ale i muzyki komercyjnej w radyjku. Cytuj
jj32 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Moja muza to Polski Dance , Disco Polo , Dance, Italo Disco , itp. wszystko co w miarÄ? spokojne Cytuj
~~*Zalewa*~~ Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Hmm ja lubie techno disco polo no i jakis pop czasami hip hop a kawa??ki z lat 80 to nie wiem Juri Shatov - Bie??yje Rozy xD Alphaville - Forever Young nie wiem czy dobrze napisa??em Cytuj
Panters Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Muzyka lat 70-tych i 80-tych to moje oczko w g??owie,moja mi??o??Ä? i ??r??d??o pozytywnej energii. Dzisiaj siÄ? ju?? nie tworzy takiej muzyki,a wszystko co produkuje siÄ? teraz jest tylko nieudolnÄ? kopiÄ? tej muzyki. Takie jest moje zdanie-zaznaczam. Cytuj
zbyl Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 PreferujÄ? muzykÄ? elektronicznÄ? w stylu J.M. Jarre'a a z polskich Marek Bili??ski Cytuj
WaniuSiek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Ja wszystko co mi "wpadnie w ucho" :)/>/> Cytuj
Fausto Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 Hmmmmm :rolleyes: Techno..Trance..Dance..Hardcore..Hardstyle..Alternatywna..Drum & Bass..Disco Polo..Klasyczna..Operowa Pozdrawiam Cytuj
cwergol Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jumpstyle dance techno hip hop Cytuj
wicia365 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 moj typ muzyki to techno i hip hop Cytuj
Kafik Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) G????wnie house, electro-house, tribal, schranz, speed garage... ... i wiele wiele innych odmian house'u :)/>/> a tak??e hip - hop polski ( Eldo, Grammatik, P??omie?? 81 ,OSTR... ... ) jak i zagraniczny ( 2Pac ,DMX, ...) . Muzyka z lat 80' te?? podchodzi je??li wpoada w ucho :)/>/> nie lubiÄ? tylko komercyjnego Trance'u bleeeh . pozdrO! Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Adis Cytuj
Zwirek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hehe no tak i jak zwykle napisze co?? odmiennego.. c????, trzeba byÄ? oryginalnym :)/>/> Ja preferuje rytmy jamajskie - tj reggae i wszystko co z tÄ? muzykÄ? zwiÄ?zane - mianowice szeroki zakres jej odmian od dubu, klasycznego roots, poprzez dancehall do jakiego?? ska po lekki rock;) no i bywa , ??e i polskim hh nie pogardze B) Co do muzyki lat 70 to oczywiscie ze nieustannie s??ucham Boba M. :)/>/> a i po dzisiejszej audycji kto wie moze siÄ? industrialem trochÄ? zainteresuje...ca??kiem mi??y dla ucha :)/>/> wiÄ?c jak widaÄ? - u mnie pe??na wszechstronno??Ä?.. Cytuj
mrpeppermint Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Lata 60-80 Ameryki. A jak mnie co?? we??mie to nawet standardowego Popu pos??ucham. A no i oczywi??cie Jazz...raczej acid ni?? smoth. Cytuj
Przemo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja s??ucham g????wnie muzyki Trance... Armin Van Buuren oczywi??cie :)/>/> ale zajdzie siÄ? czasem na pos??uchanie muzyki pop no i czasem nawet Disco Polo xD Pozdro Cytuj
szymon Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Ja lubiÄ? - 2 piosenki zespo??u Kombii ( "Sen siÄ? spe??ni" i "Pokolenie" ) - 2 piosenki Virgina ( "D??aga" i "Szansa" ) - 1 piosenkÄ? HammerFall ("Threshold") - 3 piosenki Feela ( "Jest juz ciemno" , "Poka?? na co ciÄ? staÄ?" , "Jak anio??a g??os" ) - 2 piosenki Bloga 27 ( "Hey Boy" , "U la la la" ) - Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez szymon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi