Gość gregorio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 30 Stycznia 2008 Jaka muzyke lubicie? Ja bardzo lubie posluchac muzyki z lat 80. Jesli ktos ma fajne kawalki to wrzucac na forum Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol 2 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Share Opublikowano 5 Lutego 2008 Lubię słuchać muzyki klubowej np.trance ale i muzyki komercyjnej w radyjku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jj32 47 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Share Opublikowano 24 Lutego 2008 Moja muza to Polski Dance , Disco Polo , Dance, Italo Disco , itp. wszystko co w miarę spokojne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~~*Zalewa*~~ 2 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 5 Marca 2008 Hmm ja lubie techno disco polo no i jakis pop czasami hip hop a kawałki z lat 80 to nie wiem Juri Shatov - Biełyje Rozy xD Alphaville - Forever Young nie wiem czy dobrze napisałem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panters 823 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 5 Marca 2008 Muzyka lat 70-tych i 80-tych to moje oczko w głowie, moja miłość i źródło pozytywnej energii. Dzisiaj już się nie tworzy takiej muzyki, a wszystko co produkuje się teraz jest tylko nieudolną kopią tej muzyki. Takie jest moje zdanie - zaznaczam." Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy, daj znać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyl 9 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 7 Marca 2008 Preferuję muzykę elektroniczną w stylu J.M. Jarre'a a z polskich Marek Biliński Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaniuSiek 22 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 13 Marca 2008 Ja wszystko co mi "wpadnie w ucho" :)/>/> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fausto 1 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 29 Marca 2008 Hmmmmm :rolleyes: Techno..Trance..Dance..Hardcore..Hardstyle..Alternatywna..Drum & Bass..Disco Polo..Klasyczna..Operowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwergol 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jumpstyle dance techno hip hop Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicia365 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 4 Kwietnia 2008 mój typ muzyki to techno i hip hop Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kafik 105 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Oczywiście! Oto poprawiony tekst z użyciem polskich znaków oraz sformatowany w BBCode: ``` Głównie house, electro-house, tribal, schranz, speed garage... ... i wiele wiele innych odmian house'u :) a także hip-hop polski (Eldo, Grammatik, Płomień 81, O.S.T.R... ...) jak i zagraniczny (2Pac, DMX, ...). Muzyka z lat 80' też podchodzi, jeśli wpada w ucho :) Nie lubię tylko komercyjnego Trance'u bleeeh. pozdrO! ``` Jeśli potrzebujesz dalszych zmian lub innego formatu, daj znać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwirek 59 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Share Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oczywiście! Oto poprawiony tekst z polskimi znakami: "Hehe, no tak i jak zwykle napiszę coś odmiennego... trzeba być oryginalnym :) Ja preferuję rytmy jamajskie - tj. reggae i wszystko, co z tą muzyką związane - mianowicie szeroki zakres jej odmian od dubu, klasycznego roots, poprzez dancehall do jakiegoś ska po lekki rock ;) No i bywa, że i polskim HH nie pogardzę B) Co do muzyki lat 70, to oczywiście, że nieustannie słucham Boba M. :) A i po dzisiejszej audycji, kto wie, może się industrialem trochę zainteresuję... całkiem miły dla ucha :) Więc jak widać - u mnie pełna wszechstronność..." Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy lub jakichkolwiek zmian, daj znać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrpeppermint 4 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 18 Czerwca 2008 Lata 60-80 Ameryki. A jak mnie coś weźmie to nawet standardowego Popu posłucham. A no i oczywiście Jazz...raczej acid niż smoth. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo 618 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja słucham głuwnie muzyki Trance... Armin Van Buuren oczywiście :)/>/> ale zajdzie się czasem na posłuchanie muzyki pop no i czasem nawet Disco Polo xD Pozdro Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon 96 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Share Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Ja lubiÄ? - 2 piosenki zespo??u Kombii ( "Sen siÄ? spe??ni" i "Pokolenie" ) - 2 piosenki Virgina ( "D??aga" i "Szansa" ) - 1 piosenkÄ? HammerFall ("Threshold") - 3 piosenki Feela ( "Jest juz ciemno" , "Poka?? na co ciÄ? staÄ?" , "Jak anio??a g??os" ) - 2 piosenki Bloga 27 ( "Hey Boy" , "U la la la" ) - Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez szymon Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi