kudlaty00 Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 rock, metal plus np dobry polski hip hop (Lona, Fisz), po elektronike :)/>/> Cytuj
BlaSyl Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Trance - to cos przy czym sie rozplywam, znikam, odchodze w swoj wlasny swiat..... Jezeli chcecie uslyszec fajne brzmienia to koniecznie posluchajcie tego Aly & Fila - Key of Life lub Dj Tiesto - Adagio for strings...to sa moje the best of :)/>/> Wiele osob niestety myli Trance z techno, zal mi takich ludzi, bo zazwyczaj uwazaja, ze znaja sie na muzyce. Jesli chodzi o disco polo, italo disco itp. to slucham tylko wtedy kiedy napadnie mnie jakas masakryczna ochota na odmiane, choc zdarza sie to bardzo zadko. Nie jestem ograniczona, jestem bardzo otwarta na rozne rytmy, dlatego czasami lubie posluchac popu, nawet punk rocka, ale tylko najlepszych kapel typu Green Day. Cytuj
Balzac Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dobrze powiedziane Silje :)/>/> Nie ma to jak TRANCE. Polecam m.in.: Members of Mayday "Team X-Treme", Cosmo "We Trust in Trance", Dj Shog "This is my Sound" :)/>/>, Madelyne "Beautiful Child (Hiver & Hammer Remix)", Darude "Music", Dj Joop! "The Future", Gary D. Meets Bas Van De Eijken "Hard Trance Rulez" :)/>/>, Flarup "Learn As You Listen (Blitzfaktor Remix)", Mike Nero "Ready to Flow 2008", Guru Josh Project "Infinity 2008"...itd. Cytuj
Emma Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Green Day. Simple Plan. Kat DeLuna. To g????wnie, ale s??ucham te?? innych 'topowych' piosenek. Cytuj
yenkoo Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Dobra nuta nie jest zla, jak jade w dalsze trasy to najchetniej slucham jakiegos HH czy lekkiego rocku ale nie polskiego. Do szkoly rano rajd po drodze krajowej Mocny Rock albo jakis Trance. Cytuj
Gość Paula7721 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Ja bardzo lubiÄ? s??uchaÄ? muzyki POP,JAZZ oraz TRANCE :)/>/> :)/>/> Czasami lubiÄ? pos??uchaÄ? te?? Rock ,ale dosyÄ? rzadko :)/>/> Pozdrawiam :)/>/> Edytowane 18 Stycznia 2009 przez Paula7721 Cytuj
bel Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 LubiÄ? pos??uchaÄ? jazzu, polecam tutaj stronÄ? pilsner.pl na kt??rej mo??na ods??uchaÄ? archiwalne audycje "Siesta" nadawane w radiowej "Tr??jce", NajczÄ???ciej s??ucham jednak rock'a progresywnego (czy te?? art-rock'a). Polecam ??wietny polski zesp???? Riverside. Cytuj
siksa1986 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Panu nade mnÄ? ju?? podziÄ?kujemy :)/>/> Hehe a tak poza tym: chillout i czÄ?sto to co polskie w postaci rocka ale do klub??w te?? siÄ? chodzi wiÄ?c r????norodnie :)/>/> Cytuj
Golbi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Wszystkie odmiany House oraz po??Ä?czenie House+Jungle=GARAGE :)/>/> i ogolnie wszystko co w ucho wpada. Cytuj
ninia79 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja slucham wszystkiego co mi do ucha wpadnie. Wiekszosci to techno i disco. Cytuj
Black Identity Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Hardtechno: Showtek, Prophet, Alpha Twins, Zany, Headhunterz, Dj Luna i wiele wiele innych........ Tak pozatym to slucham wszystkiego oprocz disco polo i hip hopu. Cytuj
ale-lu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Przede wszystkim najwiÄ?ksze przeboje z r????nych rodzaj??w muzyki. Cytuj
Maxi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Sciemka wam...a ja uwielbiam lata 80-2001...sa naj z najleprzych lat..... :)/>/> Euro Dance jest wypalowe....jesli ktos nie sluchal--to niech zaluje troche.....a tak to kazdy slycha to co ucho przyciaga..... :)/>/> Cytuj
iTTAM Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja s??ucham wszystkiego. Mo??e podam swoich ulubionych wykonawc??w: Linkin Park, Akon, Eminem, Tiesto, Perfekt, Paktofnika. Jak widzicie rozrzut jest du??y :)/>/> Cytuj
Hans Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Og??lnie to wszystkiego s??ucham co mi w ucho wpadnie. Ale moim ulubionym zespo??em jest 52 DÄ?biec, oni tworzÄ? za[beeep]isty hh, najlepszy jak dla mnie. Ale lubiÄ? te?? pos??uchaÄ? bardziej komercyjnej muzyki, pop, dance czy techno, zale??y co na esce leci ; P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi