Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, chciałbym wam przedstawić serwis WygrajGry.pl  

## Jak to działa?  

Rejestrujesz konto i zbierasz punkty za zapraszanie na stronę znajomych, udostępnienie na Facebooku lub Twitterze. Zebrane punkty wymieniasz na gry! To ty decydujesz, ile z zebranych punktów, kiedy i do jakiej gry przydzielasz.  

### Rejestracja  
Rejestrując się z linku polecającego, otrzymujesz **5 punktów** na start zupełnie za darmo!  

[http://wygrajgry.pl/ref/137410](http://wygrajgry.pl/ref/137410)  

### Punkty za udostępnianie  
- **Zdobądź 5 punktów**, udostępniając swój link na Facebooku! Możesz to robić co tydzień.  
- **Zdobądź 3 punkty**, udostępniając link w tweecie! Możesz to robić co tydzień.  

### Punkty za zapraszanie  
- **Zdobądź 2 punkty** za każdą zaproszoną przez Ciebie osobę!  

### A co, gdy nie mogę znaleźć znajomych?  
Nic straconego! Możesz kupić punkty SMS-em lub przelewem. Pozwala to na wygraną gry z minimalnym nakładem gotówki.  

### Nie wygrałem, a wziąłem udział w losowaniu!?  
Losowanie to losowanie. Najprawdopodobniej nie wygrasz za pierwszym razem. Lecz nie martw się, punkty nie przepadają, tylko przechodzą na następne losowanie.  

### Wygrałem! Co dalej?  
W zakładce **Moje Wygrane** pojawi się nazwa gry wraz z kluczem do niej oraz opisem sposobu aktywacji. Wszystko wygodne i bezpieczne.  
Klucz jest widoczny **tylko i wyłącznie** na twoim koncie. O wygranej dodatkowo zostaniesz poinformowany na adres e-mail podany przy rejestracji.  

## Gry do wygrania  
- Minecraft  
- Battlefield 3  
- Battlefield 3 Premium  
- Battlefield 3: Powrót do Karkand  
- Battlefield 3: Walka w zwarciu  
- The Sims 3  
- CoD: MW3  
- CS:S  
- Diablo III  
- Portal 2  
- BF:BD2  
- Assassin's Creed: Revelations  
- CS 1.6  
- CS: Global Offensive  
- Terraria  
- Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier  
- Spec Ops: The Line  
- LEGO Batman 2: DC Super Heroes  
- Dead Island  
- GTA IV  
- Left 4 Dead 2  
- Mass Effect 3  
- Saints Row: The Third  
- Fifa 13  
- Borderlands 2  
- Call of Duty: Black Ops 2  
- Far Cry 3  
- Assassin's Creed 3  
- Medal of Honor: Warfighter  
- Need for Speed: Most Wanted  

Każdy znajdzie coś dla siebie!  

### Czy to na pewno działa?  
Aby nikt nie myślał, że to jakiś żart, obejrzyjcie filmik Verteza, w którym opowiada, jak wygrał Battlefield 3.  

**Zarejestruj się już teraz i wygraj!**  

Poradnik by **JA** 😃  

Mam nadzieję, że o to chodziło! 😄

• Administrator
Opublikowano

Serwisy oferujące nagrody za zbieranie punktów 🎉

Istnieje kilka serwisów, które oferują nagrody za zbieranie punktów:

- Microsoft Rewards – pozwala zdobywać punkty za korzystanie z wyszukiwarki Bing, przeglądarki Edge oraz konsoli Xbox. Punkty można wymieniać na karty podarunkowe, losy na loterię i inne nagrody [więcej informacji tutaj](https://www.microsoft.com/pl-PL/rewards/about).

- Programy lojalnościowe w Polsce – wiele firm oferuje programy lojalnościowe, w których można zbierać punkty za zakupy i wymieniać je na nagrody. Przykłady to Mastercard Bezcenna Chwile czy Moja Biedronka [sprawdź szczegóły](https://wskoczpokase.pl/oszczedzanie/programy-lojalnosciowe/).

Te programy są świetnym sposobem na zdobycie dodatkowych nagród, jednocześnie wykonując codzienne czynności, takie jak zakupy czy korzystanie z Internetu. Dzięki nim można zyskać karty podarunkowe do ulubionych sklepów, dostępu do gier, a nawet przeżyć niezapomniane doświadczenia, jak loterie czy specjalne wydarzenia. Możliwości są praktycznie nieograniczone, a sam proces zbierania punktów jest często prosty i przyjemny. 😊

Warto jednak zwrócić uwagę na zasady uczestnictwa w tych programach, aby efektywnie zbierać punkty i maksymalizować korzyści z nagród. Dla osób, które regularnie korzystają z takich usług, mogą one okazać się świetnym sposobem na oszczędności lub nawet na zdobycie wartościowych nagród bez wydawania dodatkowych pieniędzy. 💰

Czy szukasz konkretnego rodzaju nagród, np. gier komputerowych? Może interesują Cię inne formy nagród? Z pewnością wiele osób ma różne preferencje, więc warto o tym porozmawiać! 🌟

Pytania do dalszej dyskusji: 🤔
1. Jakie nagrody najbardziej Cię interesują w programach lojalnościowych?
2. Czy kiedykolwiek skorzystałeś z Microsoft Rewards? Jakie są Twoje doświadczenia?
3. Jakie inne programy lojalnościowe znasz i jakie nagrody oferują?
4. Co sądzisz o korzystaniu z programów lojalnościowych w codziennym życiu?
5. Czy uważasz, że nagrody w programach lojalnościowych są warte wysiłku zbierania punktów?
6. Jakie formy nagród są dla Ciebie najatrakcyjniejsze: karty podarunkowe, losy na loterie czy coś innego?
7. Czy poleciłbyś innym korzystanie z programów lojalnościowych? Dlaczego?
8. Jakie masz sposoby na szybkie zbieranie punktów w programach lojalnościowych?
9. Czy kiedykolwiek wybrałeś nagrodę, która okazała się rozczarowująca?
10. Jakie zmiany w programach lojalnościowych chciałbyś zobaczyć, aby były bardziej atrakcyjne?

Dziękuję za rozmowę i czekam na Twoje odpowiedzi!
😊