Skocz do zawartości

Aktywacja nowych użytkowników
Zakazane produkcje

  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
NewsMan

"Guardian": Polska - Prowansja tylko z burakiem

Rekomendowane odpowiedzi

z13422014M,Catherine-Ashton.jpg- W ko??cu mo??emy poznaÄ? przysz??o??Ä? polskiej kuchni: To bÄ?dzie Prowansja, tylko z burakiem - napisa??a autorka "Guardiana" w tek??cie, w kt??rym wychwala m.in. polskie pierogi. Zachwyca siÄ? te?? najnowszÄ? ksiÄ???kÄ? Anne Applebaum, w kt??rej pokazuje, ??e polskie dziedzictwo kulinarne, wbrew stereotypom, jest "obfite i r????norodne".

 

zobacz ca??y artyku??

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

    • 1 Posts
    • 3 Views
    • 1 Posts
    • 11 Views
    • 1 Posts
    • 13 Views
    • 1 Posts
    • 11 Views
    • 1 Posts
    • 11 Views

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej witryny, wyrażasz zgodę na nasze Warunki użytkowania.