Uplinker Ralf1022 Opublikowano 27 Lutego 2013 Uplinker Opublikowano 27 Lutego 2013 Amour.2012.FRENCH.720p.BluRay.x264-ROUGH gatunek: Dramat produkcja: Austria, Francja, Niemcy premiera: 2 listopada 2012 (Polska) 20 maja 2012 (??wiat) re??yseria: Michael Haneke scenariusz: Michael Haneke Nagrodzona Z??otÄ? PalmÄ? na festiwalu w Cannes "Mi??o??Ä?" Michaela Hanekego to jedno z najwiÄ?kszych arcydzie?? wsp????czesnego kina. Film opowiada o sile mi??o??ci, czu??o??ci i po??wiÄ?ceniu. Po raz drugi nagrodzony najwa??niejszÄ? nagrodÄ? festiwalu w Cannes tw??rca m.in. "Pianistki" i "Bia??ej wstÄ???ki" zaprosi?? do wsp????pracy przy "Mi??o??ci" Dhariusa Khondji, wybitnego operatora, autora zdjÄ?Ä? do film??w Davida Finchera, Romana Pola??skiego, Wong Kar-Waia czy Woody'ego Allena. G????wnymi bohaterami "Mi??o??ci" sÄ? Georges (Jean-Louis Trintignant) i Anne (Emmanuelle Riva), ma????e??stwo muzyk??w w podesz??ym wieku. Ich c??rka (Isabelle Huppert) mieszka z rodzinÄ? za granicÄ?. Pewnego dnia Anne przechodzi silny atak, w wyniku kt??rego jej stan zdrowia dramatycznie siÄ? pogarsza. WiÄ?zy uczuciowe od tylu lat ??Ä?czÄ?ce parÄ? zostajÄ? wystawione na ciÄ???kÄ? pr??bÄ?. This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się 1 Link / Single Link - Bez Wypakowywania This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Brak Has??a || 5% danych naprawczych || Mo??na PobieraÄ? Na Przemian This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Uplinker Motylek Opublikowano 27 Lutego 2013 Uplinker Opublikowano 27 Lutego 2013 Mi??o??Ä? / Amour (2012) 720p.BluRay.x264.DTS-CHD / Napisy PL RELEASE DATE....: 02/26/2013THEATRE DATE....: 2012 iMDB URL........: http://www.imdb.com/title/tt1602620 iMDB RATiNG.....: 7.9/10 (23,037 votes) GENRE...........: Drama, Romance SOURCE .........: Amour 2012 BluRay 1080p AVC DTS-HD MA5.1-CHDBits ViDEO BiTRATE...: x264 L4.1 High @ 4683 Kbps FRAME RATE......: 24.000 fps AUDiO 1.........: French DTS 5.1 1509Kbps RUNTiME.........: 02:07:17 (h:m:s) ASPECT RATiO....: 1.855 : 1 RESOLUTiON......: 1280 X 690 SUBTiTLES.......: N/A CHAPTERS........: N/A FilE SiZE.......: 5.5 G ENCODER.........: hahay0yo@CHD Napisy PL This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi