Uplinker manitou666 Opublikowano 10 Maja 2013 Uplinker Opublikowano 10 Maja 2013 Za ile mnie pokochasz? / Combien tu maimes (2005) PL.DVDRip.XviD.AC3-inka LEKTOR PL ~ 1,37 GB Tytu?? / Orginalny:Za ile mnie pokochasz? / Combien tu m'aimes? Rok(lata) produkcji:2005 Czas trwania:95 minut Produkcja:Francja, W??ochy Gatunek:Dramat, Komedia Premiera w Polsce:2 czerwca 2006 Premiera na ??wiecie:26 pa??dziernika 2005 Opis Na Placu Pigalle nie ma sobie r??wnych. Profesjonalny wdziÄ?k to Ona - Monica Bellucci. Jej widok zapiera dech w piersiach wszystkim klientom. Jej najnowszy klient, Fran?§ois, jest szczÄ???liwym zwyciÄ?zcÄ? na loterii. To on zada wiÄ???Ä?ce pytanie: "Ile bierzesz?" i zaproponuje ma????e??stwo. A ona przyjmie jego o??wiadczyny. Problem w tym, ??e nie mo??na, ot tak, porzuciÄ? opiekuna, Charly'ego (G??rard Depardieu). Nocny p??????wiatek musi o sobie przypomnieÄ?... [opis dystrybutora] Obsada Monica Bellucci:Daniela Bernard Campan:Fran?§ois G??rard Depardieu:Charly Jean-Pierre Darroussin:Andr?? Migot Seidy Lopez:Kole??anka Fran?§oisa Sara Forestier:Muguet C??cile Brams:Anne-Sophie Bruno Abraham-Kremer:Kolega Fran?§oisa Dane dodatkowe Re??yseria:Bertrand Blier Scenariusz:Bertrand Blier ZAPRASZAM INFO: - Wielko??Ä? uploadu: ~ 1,37 GB- Zawarto??Ä?: plik avi - Kompresja: rar (nie dotyczy wersji w 1 pliku) - Wersja jÄ?zykowa: Lektor PL - Brak has??a DANE TECHNICZNE Format : AVI at 2.182 Kb/s Length : 1,37 GB for 1h 29 min. 43s 0ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 1.727 Kb/s Aspect : 720 x 304 (2.368) at 25.000 fps Audio #0 : AC-3 at 448 Kb/s Infos : 6 kana????w, 48,0 KHz Source V/A: DVD5.CiNEMAET LINKI: Wersja w 3 partach / x SERWER??W DO WYBORU / PLIKI MO??NA POBIERAÄ? NA PRZEMIAN / This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Wersja w 1 pliku / x SERWER??W DO WYBORU --- ZAPRASZAM --- DARMOWY SERWER - REPLIK.PL - NIE CZEKASZ!!! POBIERASZ!!! This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się *** This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się ********** ZAPRASZAM ********** ********** MI?EGO SEANSU ??YCZÄ? ********** Cytuj
Markus Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Za ile mnie pokochasz? / Combien tu maimes (2005) PL.DVDRip.Xvid.AC3-inka / Lektor PL Format : AVI at 2.182 Kb/sLength : 1,37 GB for 1h 29 min. 43s 0ms Video #0 : MPEG-4 Visual at 1.727 Kb/s Aspect : 720 x 304 (2.368) at 25.000 fps Audio #0 : AC-3 at 448 Kb/s Infos : 6 kana????w, 48,0 KHz Language : pl This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Kartacz Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Za ile mnie pokochasz? / Combien tu m'aimes? (2005) PL.DVDRip.XviD-GR4PE / Lektor PL RIP INFO: Combien.Tu.Maimes.2005.PL.DVDRip.XviD-GR4PE Video............: 704 x 288, XviD, 950 kbps Audio............: MP3, 128 kbps, 2 kana??y Czas trwania.....: 89 min. JÄ?zyk............: Polski Lektor Rozmiar..........: 698 MB Rodzaj kompresji.: Brak Zawarto??Ä? uploadu: plik .avi Dane naprawcze...: Brak Source:..........: DVD5/9 ~~1 Plik - Pobierasz i OglÄ?dasz~~ This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi