Werona1995 Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Witajcie.... nick Werona1995 oznacza dwie wa??ne cechy... Pierwsza to to, ??e mam na imiÄ? Weronika, a druga, to to, ??e urodzi??am siÄ? 1995 roku (5 stycznia :)/>/>). Mieszkam w ????odzi... Pewnie was zdziwi m??j wiek, ale chodzÄ? do 6 klasy szko??y podstawowej. InteresujÄ? siÄ? kosmosem od dziecka i resztÄ? swojego ??ycia mam zamiar spÄ?dziÄ? jako kosmonautka.. Ale, wiecie, marzenia sÄ? tylko powietrzem... :)/>/> TrenujÄ? lekkoatletykÄ? w AZS ??????d?? ju?? od maja. Pzdr :* Edytowane 9 Września 2008 przez kolor7721
piterrr Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Witajcie.... nick Werona1995 oznacza dwie wa??ne cechy... Pierwsza to to, ??e mam na imiÄ? Weronika, a druga, to to, ??e urodzi??am siÄ? 1995 roku (5 stycznia :)/>/>). Mieszkam w ????odzi... Pewnie was zdziwi m??j wiek, ale chodzÄ? do 6 klasy szko??y podstawowej. InteresujÄ? siÄ? kosmosem od dziecka i resztÄ? swojego ??ycia mam zamiar spÄ?dziÄ? jako kosmonautka.. Ale, wiecie, marzenia sÄ? tylko powietrzem... :)/>/> TrenujÄ? lekkoatletykÄ? w AZS ??????d?? ju?? od maja. Pzdr :* no no mi??o poznaÄ? kogo?? zainteresowanego kosmosem - to te?? i m??j konik Weroniczko :)/>/> a nie wiek sie liczy a chÄ?ci... :)/>/> a marzenia spe??niajÄ? siÄ? dla tych kt??rzy do nich mocno dÄ???Ä?.... B) Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez piterrr
Rekomendowane odpowiedzi