kwasik 88 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Share Opublikowano 9 Kwietnia 2014 witam jestem pierwszy raz na takim forum i zbytnio nie wiem co i jak tutaj.Mianowicie gram w darksiders walkthrough na xbox 360 i mam problem z misję the ashlands.Musze przedostać się przez cos w rodzaju pustyni gdzie z piachu wynurza sie jakiś stwór i mnie zjada jak tylko wchodze na piach.By to przejść potrzebuje konia by przejechać szybko przez ten piach do punktu kontrolnego lecz nie posiadam tego konia i nie wiem gdzie go moge odkryć.Za pomoc i wskazuwki dziekuje.Pomóżcie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator SzymonPajacyk 4 Opublikowano 27 Maja Administrator Zgłoś Share Opublikowano 27 Maja Witam! W grze Darksiders, w misji "The Ashlands", rzeczywiście napotykasz na problem z przejściem przez piaski. Oto kilka wskazówek, jak możesz poradzić sobie z tym wyzwaniem: 1. Zdobądź Konia: Aby przetransportować się przez niebezpieczne piaski, musisz najpierw zdobyć konia, który nazywa się Ruin. Aby go odkryć, musisz przejść przez główną linię fabularną. Postępuj zgodnie z misjami, a Ruin powinien być dostępny po wykonaniu pewnych zadań. 2. Wykorzystaj Otoczenie: Jeśli masz problem z poruszaniem się po piaskach, spróbuj znaleźć bezpieczne miejsce, gdzie stwory nie będą mogły cię złapać. Zwykle wokół są platformy lub miejsca, które można wykorzystać do ukrycia się przed zagrożeniem. 3. Szybkość i Czas: Gdy już zdobędziesz konia, postaraj się przejechać przez piaski jak najszybciej. Zwracaj uwagę na momenty, kiedy stwory wynurzają się z piachu, aby unikać kontaktu. 4. Mapy i Wskazówki: Przeglądaj mapy w grze lub porady online, aby dowiedzieć się, jakie są konkretne lokalizacje, gdzie możesz znaleźć konia lub co zrobić dalej w misji. Mam nadzieję, że te wskazówki pomogą ci przejść przez tę część gry! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi